Férjem családja előtt titkolni kell hogy pánikbeteg vagyok és gyógyszert szedek rá. Meddig tartható ez?
Figyelt kérdés
Nem szedek nyugtatót sem, csak 1 fèle SSRI-t. Férjem kérte hogy erről egy szót se a szüleinek, mert ők ezt nem értik, szerintük az ilyen ember hisztis, semmirekellő, unalmában kitalál baromsàgokat, ha annyit dolgozna mint ők anno, akkor nem lenne ideje pánikrohamot kapni! És az ilyen gyógyszer drog stb. Szóval ez az egész el van titkolva. Persze látták/látják ha néha rosszul leszek, de erre az a reakció hogy nem alszom rendesen, nem eszem rendesen, mert műkajákat főzök sokszor, attól vagyok én gyakran rosszul, meg a front az oka szerintük.márc. 4. 23:13
21/22 anonim válasza:
Ahol a társaság nem empatikus, megértő közeg, oda nem is mennék. Titkolózna a fene.
U.i, egy jó, igazán jó pszichológus csodákra képes, én ki tudtam jönni ebből a sz.rból a segítségével. Tudom milyen rossz. Akinek fogalma nincs mi ez, az befoghatná. Nekem szívroham szerű tüneteket, meg ájulást produkált, nem valami vicces dolog, meg hiszti...
22/22 anonim válasza:
Szerintem ez nem tartozik rájuk. Én sem mondanám el. Mi közük hozzá? Azért mondjam el hogy utána ezen csámcsogjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!