Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Férjem családja előtt titkolni...

Férjem családja előtt titkolni kell hogy pánikbeteg vagyok és gyógyszert szedek rá. Meddig tartható ez?

Figyelt kérdés
Nem szedek nyugtatót sem, csak 1 fèle SSRI-t. Férjem kérte hogy erről egy szót se a szüleinek, mert ők ezt nem értik, szerintük az ilyen ember hisztis, semmirekellő, unalmában kitalál baromsàgokat, ha annyit dolgozna mint ők anno, akkor nem lenne ideje pánikrohamot kapni! És az ilyen gyógyszer drog stb. Szóval ez az egész el van titkolva. Persze látták/látják ha néha rosszul leszek, de erre az a reakció hogy nem alszom rendesen, nem eszem rendesen, mert műkajákat főzök sokszor, attól vagyok én gyakran rosszul, meg a front az oka szerintük.
márc. 4. 23:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%

11-es alany ez nem tudatlanság,csak a mi-értett nem értik a magam fajta hasznos ember!

73-ban születtem még gyerekként jártam aratni és nagy állatartók voltak szüleim ebben nőttem fel,és mit mondott volna apám,anyám ha bejelentetem vagy bármelyik testvérem én allergiás vagyok,vagyunk?Mondjuk a szénára,szalmára vagy tejre,lisztre apám annyit kérdezett volna mi bajod van hülye gyerek nem akarsz dolgozni?!

márc. 5. 07:19
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Igen, 12-es remekül példázza a 11-es válaszom utolsó mondatát, sóhaj.
márc. 5. 07:21
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Gyógyszert azt nem csak úgy önmagában szeded, hanem jársz terápiára is, ugye? Az többet ér.

Amúgy meg simán el lehet titkolni akar évtizedekig is, ha az ember azt akarja. Neked kell eldonteni, hogy el akarod e mondani, nem pedig a férjednek. Más kérdés, hogy nyilván ő ismeri őket jobban és a leírásodbol egyertelmu, hogy valóban a te védelmedben teszi. Tehát a kerdes az, hogy te vállalod e azt, hogy baxogatnak majd és nem értik meg a problémádat.

márc. 5. 07:34
 14/22 anonim ***** válasza:
2%
Nem az ő védelmében teszi. Ha az ő védelmében tenné, akkor rájuk szólna, hogy be lehet ám fejezni a bacogatást.
márc. 5. 07:39
 15/22 anonim ***** válasza:
86%

15!

Nyilván nem 30 évesek a szülők, hanem 50, ha nem 60 felettiek. Nekik elég nehéz megmagyarázni a mentális betegségeket, nekik épp úgy, mint a 12 valaszadonak csak hiszti az egész. Totál felesleges velük ezen összeveszni

márc. 5. 07:45
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

De nem pánikkólók mint maga!

Ja és nincs hitelem!

márc. 5. 08:17
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

#16, a mentális betegségek "nem csak úgy", "maguktól" alakulnak ki, hanem sokszor (igen gyakran) a negatív környezeti hatásoktól. Nem kell a 60-as szülőknek megérteni a pánikzavar okát, de a csőrüket igenis befoghatják.

A kérdezőnek meg nem kell mindent eltűrnie! Ami tűrésből, nyelésből, visszafojtott agresszióból aztán akár pánikbetegsége is lehet.

márc. 5. 08:30
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Majd lesz időm sajnálom!
márc. 5. 08:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem titkolnám el, mert nem is igazán lehet.

2. Ha nem fogják fel, mi a probléma, akkor nem mennék oda hozzájuk.

márc. 5. 08:44
 20/22 anonim válasza:
44%
Rosszullét esetén ha mindenképp ki kell magyaráznod magad mondd azt hogy migréned van amire fájdalomcsillapítót kell beszedned.
márc. 5. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!