Miért csinálja ezt anyósom? Miért jó ez neki?
Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt. Én hoztam a kapcsolatunkba a fiamat is. Nemrégen született meg a közös kislányunk. A helyzet úgy hozta hogy munka miatt közelebb költöztünk hozzá, kb 2 éve. Akkor még nagyjából elvoltunk, voltak burkolt megjegyzései, de tudtam magamban kezelni a dolgot. Amióta megszületett a pici, ömlesztett a gyerekneveléssel kapcsolatos tanácsaival. Tudni kell hogy a páromat kicsiként eldobták. Rokonok nevelték, mikor ki ért rá. Nagyszülő, nagybácsi, keresztanya. Mikor ki. Volt hogy évekig nem is keresték. Ebből kifolyólag páromnak sok gyerekkori traumája maradt. Ezeket az évek alatt, sikerült rendeznie. Végig mellette voltam, és tudtam hogy egy egy kisebb kirohanás nem nekem szólt hanem a múltjának. Pont ez erősítette meg a kapcsolatunkat, hogy végig mellette voltam. Pont ezért nem fogadom meg az értelmetlen tanácsait, mert számomra ő nem anya. Viszont most úgy döntöttünk elköltözünk, és azóta folyamatos a lelki zsarolása. Leírja a párom, hogy semmire se vitte az életben. És hogy mennyire csalódott, hogy semmire kellő lett a gyerek. Ez viszont nem igaz, csodás apa lett, mindent megtesz értünk. És pont ez viszi most megint le a párom, hogy lebecsmérli😔 félek ha elköltözünk, akkor ez még rosszabb lesz. Párom azt mondja őt nem zavarja, de látom hogy igen.hogyan lehetne ezt anyóssal megértetni, hogy káros amit most megint csinál?febr. 21. 08:56
21/21 anonim válasza:
Milyen anya az aki eldobja a saját gyermekét?szerintem anyósod csak mélyen halgasson semmi joga nincs kioktatni titeket.
"Minnél messzebb annál jobb" nem kell papucstávolsagra lenni tőle,de viszont itt férjednek kellenne beszélnie vele,lehet nem tud beletörödni hogy ott haggyátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!