Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom folyamatosan azt...

Apósom folyamatosan azt érezteti velem, hogy ,,nem vagyok eléggé férfi". Valaki jár hasonló cipőben? Hogy kezelitek?

Figyelt kérdés

Szóval ja..

Főleg ház körüli munkák témakörben jellemző ez. Most lett január elején új munkahelyem, ami átrendezte a szabadidőmet és többet melózok, mint ezelőtt (van hogy hétvége, előfordul éjjeli műszak is).

Mivel Ő már nyugdíjas és nekem korlátozott időm van ilyen dolgokra ezért ilyeneket mond, hogyha Ő így állt volna mindenhez mint én most, háromszor éhenhalt volna és ehhez hasonlók. Most benne vagyunk egy melléképület projektben és folyamat azt kérdezi, hogy kész-e már és miért nincs és hogy Ő hajnali 3-kor is csinálta anno, példát vehetnék. Ami pedig fáj, hogy a feleségem van mikor mellé áll és kapom tőle is ezt a rizsát amit a gyerekek is hallgatnak. Pihennem is kellene dehát erre az a válasz, hogy majd ha meghaltam, a föld alatt pihenhetek eleget.

Tanácstalanul állok magam előtt pedig nem dolgozok kevesebbet a ház körül, mint az átlag.

Veletek volt hasonló? Hogyan kezelitek?

Előre is köszi.

2024. febr. 17. 17:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, azok után, hogy te még gyereket is csináltál egy ilyen gőzölgő szarba, amit házasságnak nevezel, egy olyan nőnek, aki ki se tud állni érted, most már ne nyávogj, mint egy fürdős hivatásos, hanem tűrjél, összezsorított seggel, ha már a XXI. században ennyi eszed volt... De ne lepődj, meg, ha majd a gyerekeid nem fognak tisztelni, hiszen nem, hogy a családodért, magadért sem tanultál meg kiállni... Ezért nagyon kár volt szaporodnod... Inkább örülj, hogy volt nő, aki leállt veled, ha már átvitt értelemben annyi tesztoszteron nincs, hogy megmondd az asszonynak, még legkésőbb, amíg házasok vagytok, de nincsenek gyerekek, hogy vagy ő rakja a fatert helyre mihamarabb, vagy az orra alá dugod a válási papírokat és ott marad a fater nyakán... Úgyhogy faxikám, ezt elbaxtad, ezt tudom mondani. Csomagolhatnám a trágyát aranyba, de minek... Most már ha lépsz is, sokkal nehezebb, mert szívnak a kölykök is, akik nem tehetnek arról, kik csinálták meg őket és ha az asszonynak is megmondod,hogy elválsz, ha a családja érdekében nem változtat a hozzáállásán, akkor a gyerekek felügyeleti jogaiért is úgy kell harcolnod... That's all folks...
2024. febr. 18. 09:15
 22/36 anonim ***** válasza:
97%

Nem jönne unokázni, mert tahó parasztokat nem engedek a házamba.

És ezt a nejemnek is megmondanám - ugyanez fordítva is igaz. Akit ő nem akar a házban látni, azt nem hívom be, találkozunk máshol.

2024. febr. 18. 09:56
 23/36 anonim ***** válasza:
90%
22-es: csak te legalább nem vagy egy élhetetlen broki, mint a kérdező :DDD
2024. febr. 18. 10:21
 24/36 anonim ***** válasza:
96%

Esetleg csinálja meg a feleséged munka mellett/után a dolgokat, ha ő jobban tudja!

Egyébként én már rég elhajtottam volna melegebb éghajlatra az öreget.

2024. febr. 18. 12:00
 25/36 anonim ***** válasza:
94%
24-es: én az asszonyt is küldtem volna a bahamákra, az öreg után... de nem nyaralni...
2024. febr. 18. 16:34
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk küldjön is, ha ennyire nem számít neki a családja, hogy az apjával szemben sem védi meg a családját :DDD Mondjuk ilyen élhetetlen emberrel eleve nem is húznám pár hónapnál tovább, nem, hogy eddig. Mondjuk paliban hála Istennek a kérdező félék elkerültek jó nagy ívben, amiért iszonyatosan hálás vagyok a sorsnak.
2024. febr. 18. 18:03
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
26: MONDJUK mindenki rendezze le a sajat csaladjat, nem? Nehogymar a ferjem allitsa le az apamat. Van szam, kinyitom, beleallok a konfliktusba, felallitom a sajat hataraimat. Es apamnak (meg ugy amblokk senkinek a csaladombol) sem hagyom, hogy belekosson a ferjembe.
2024. febr. 18. 19:36
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

"Pihennem is kellene dehát erre az a válasz, hogy majd ha meghaltam, a föld alatt pihenhetek eleget."

Ezt a feleséged mondta, vagy az apósod?

2024. febr. 18. 20:09
 29/36 anonim ***** válasza:
27: csak ugye a kérdező nem egy felnőtt nőt vett feleségül, hanem egy sérült kislányt, aki cseszik kiállni az apjával szemben, ha kell...
2024. febr. 18. 21:29
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

29: erre meg sok megoldas nincs. Vagy a kerdezo fog robbanni, es elkuldeni mindenkit a halal faszara, vagy a felesege rajon, hogy “je, talan leallithatnam en is az apamat”, vagy elvalnak.

En nem tudom elkepzelni azt az elethelyzetet, hogy barkinek is hagyom, hogy a ferjemnek beszologassanak. Nalunk anyosom ilyen, mindig telefonal nekem, aztan a ferjem felhivja es leallitja. Mashol ez hogyhogy nem mukodik?

2024. febr. 19. 08:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!