Elvaras lenne ?
Figyelt kérdés
Hetvegen feljott anyosommal hogy a mostani paromnak milyen baratnoi voltak, kit birt kit nem.
Egyiket ezekkel a szavakkal illette hogy o volt a szivem csucske, hazias, tisztelettudo volt, annyi mindent mutatott magabol, o mosott magatol fozott magatol..en ultem velem szembe.. mondom rendben en erre nem vagyok kivancsi . Nem tudom celzas volt e ez felem,de en 3 honapja rajok oda, ugy hogy hetvegente vagyok
ott. Ha van valami besegitek persze. De nem tudom elvaras lehet e az hogy en magamtol mossak fozzek. Egyaltalan nem erzem magam otthon meg es igy nehezebb nekem..
jan. 28. 21:12
22/22 anonim válasza:
Miért kéne otthon érezned magad? Szerencsétlen "anyós", akinek egy idegent kell minden ki.szott hétvégén kerülgetnie a saját otthonában...érted! Hétvégén, amikor pihenne! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!