Elvaras lenne ?

Figyelt kérdés

Hetvegen feljott anyosommal hogy a mostani paromnak milyen baratnoi voltak, kit birt kit nem.

Egyiket ezekkel a szavakkal illette hogy o volt a szivem csucske, hazias, tisztelettudo volt, annyi mindent mutatott magabol, o mosott magatol fozott magatol..en ultem velem szembe.. mondom rendben en erre nem vagyok kivancsi . Nem tudom celzas volt e ez felem,de en 3 honapja rajok oda, ugy hogy hetvegente vagyok

ott. Ha van valami besegitek persze. De nem tudom elvaras lehet e az hogy en magamtol mossak fozzek. Egyaltalan nem erzem magam otthon meg es igy nehezebb nekem..

jan. 28. 21:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Baromian nem kéne anyóséknál hétvégézned!!!!!!!
jan. 28. 21:29
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Üdv a klubban, nincs jó feleség jelölt a fiának. Hidd el aki mosott - főzött, akkor azt is utálta.
jan. 28. 21:30
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
Ha ezek az elvárások feléd, akkor valószínűleg a párod is azt szokta meg, hogy egy kanalat nem kell odébb rakni és ki volt szolgálva. Az elején nagyon igyekezni fog, hogy ne így legyen, de nagyon hamar ki fog ütközni ez az elvárása. Én menekülnék. Ne legyél házi rabszolga.
jan. 28. 22:17
 4/22 anonim ***** válasza:
69%
Én a saját családomból indulok ki. Öcsémnek a párja mielőtt külön költöztek évekig járt ide, akár heteket is itt töltött. Szuper cuki csaj, jó tanuló volt, jó diplomát szerzett és sztem nagyon jó anya is lett belőle, de soha a büdös életben egy poharat el nem mosott, amíg itt “lakott”. A maximum az volt, h évente 1x sütött egy tálca sütit. Sztem érthető, h pl anyám emiatt nagyon sokat bosszankodott. Lehet jobb lett volna, ha ő is tesz megjegyzéseket, h vegye már észre magát a csaj.
jan. 28. 22:29
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Ja, célzás volt, de az az elvárás feléd, hogy ne járj oda minden hétvégén, mert alighanem "anyósodnak" (3 hónapos kapcsolatban azért mókás ez a megnevezés), az összes púpja tele van azzal, hogy minden áldott hétvégét a fia barátnőjével kell töltenie. De mivel úgy tűnik, te nem veszed a lapot, a következő célzása valószínűleg egyértelműbb lesz.
jan. 28. 22:32
 6/22 anonim ***** válasza:
64%

Én a két kezemet összeteszem hogy nekem nagyon normális és rendes anyósom van. Előző anyósjelöltekkel sem voltam rosszban, de mindegyiknek volt valami elmebaja ami miatt nem igazán kedveltem őket. A mostani már nem jelölt hanem anyós ténylegesen de már lassan 8 éve ismerem 3 éve vagyunk házasok a férjemmel és még mindig Ő az egyetlen akire nem tudok negatív dolgot mondani.

Ismeretségi köreimben sem jellemző az hogy valakinek normális anyósa lenne valamilyen téren.

jan. 29. 00:00
 7/22 anonim ***** válasza:
76%

Én már a kifejtés első mondatánál elakadtam.

Miért kell az új barátnő előtt arról beszélni, hogy a fiatalember előző barátnői milyenek voltak?

Anyósod (aki nem az anyósod, hanem a friss barátod anyja) ritka nagy tapló.

Egy ilyen tapló ember elvárásaihoz nehogy már igazodni akarj!

jan. 29. 00:09
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

Még baromira nem az anyósod, három hónapos kapcsolat után.

Minek vagy ott minden hétvégén? Én sem örülnék, ha minden hétvégét egy idegennel kellene töltenem. Amúgy jaa, célzás volt. De miért is beszélgettek a volt barátnőkről? Párod addig mit csinált, miért nem állította le az anyját?

jan. 29. 02:11
 9/22 anonim ***** válasza:
79%
Minden hétvégén ott vagy? Bakker...lehet, bunkó dolog az orrod alá dörgölni virág nyelven, hogy ne csak a szádat tátni járj oda, ha már minden egyes hétvégén gyakorlatilag beköltözöl a családhoz, de az is rohadt bunkó dolog, hogy 3 hónapja nincs egy nyugodt hétvégéjük tőled.
jan. 29. 06:40
 10/22 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem nálatok vagytok? nekem is elegem lenne ha a gyerekem aktuális párja minden hétvégén a nyakamra járna.
jan. 29. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!