Elvaras lenne ?

Figyelt kérdés

Hetvegen feljott anyosommal hogy a mostani paromnak milyen baratnoi voltak, kit birt kit nem.

Egyiket ezekkel a szavakkal illette hogy o volt a szivem csucske, hazias, tisztelettudo volt, annyi mindent mutatott magabol, o mosott magatol fozott magatol..en ultem velem szembe.. mondom rendben en erre nem vagyok kivancsi . Nem tudom celzas volt e ez felem,de en 3 honapja rajok oda, ugy hogy hetvegente vagyok

ott. Ha van valami besegitek persze. De nem tudom elvaras lehet e az hogy en magamtol mossak fozzek. Egyaltalan nem erzem magam otthon meg es igy nehezebb nekem..

jan. 28. 21:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom, azért hozta fel a hajdani barátnőt, hogy általa elmondhassa, ha már hétvégente becuccolsz valahová, nem kellene úgy viselkedni, mintha kiszolgálószemélyzet lenne az "anyósod", hanem olykor illene besegíteni a háztartási munkákba, elmosogatni, ilyesmi.
jan. 29. 07:33
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Az én anyósom előszeretettel emlegette a férjem első feleségét. Szerencsére ritkán találkoztunk. Neked mi a fenéért kell minden hétvégén ott lenni? Nincs jobb programotok? Ez elég rossz jel a jövőre nézve.
jan. 29. 08:19
 13/22 anonim ***** válasza:
38%
Párod hogyan reagált anyósod "kedves" mondataira?
jan. 29. 10:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Anyósod??? Mivan? Az aktuális pasid anyja, nem az anyósod.

Egyébként nekem eszem ágában nincsen más konyhájában rendezkedni, meg a mosni - hát hogyne.

jan. 29. 11:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem is hesszelek anyósjelöltnél minden hétvégén :D
jan. 29. 11:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha 3 hónapja jársz oda, akkor gondolom a párod még otthon lakik.

Gondolom házasok sem vagytok, akkor nem az anyósod....

Miért nem találkoztok máshol? Miért nem költöztök össze?

Megértem anyósod, én sem viselném el, ha minden hétvégén 3 hónapja +1főre főznék, mosnék, takarítanék.

Egyébként az én anyósomnak (mi ugyanis házasok vagyunk) is van kedvenc exbarátnője. Ő mindenben szebb, jobb mint én. 1x meghallgattam, azóta nem találkoztam vele :D Pedig 7éve vagyok a fiával és van már 2 gyerekünk.

Nem az anyós választott engem, hanem a fia. Így hidegen hagy, mi a véleménye.

jan. 29. 12:02
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom célzás volt. Lefordítva azt jelenti ha mar kb beköltöztél valamit csinálj. Mondjuk én azt sem szeretném ha a gyerekem aktuális parja ( ezek szerint volt pár) rendezkedne meg mosna fözne nálam. Egyszerűen nem kell állandóan ott dekkolni.
jan. 30. 19:29
 18/22 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem vagyunk ott minden hetvegen akkor rosszul fogalmaztam. Nala tobbet vagyunk mint nalam. Nincs jogsija nincs hova mennunk, nalam az otthoni helyzet nem a legjobb. Es ne mondjatok hogy az normalis hogy 3 honap utan en onalloan osszeszedem mas szennyeset, meg fozok rajuk. Mert itt a no ezeket mondta. K.urvara nem mindegy h segitek , vagy en mosok , fozok rajuk ugy hogy ott se lakom!
jan. 30. 20:50
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

Az se normális, hogy beköltözöl egész hétvégére, és ott héderelsz. "nincs jogsija, nincs hova mennünk" - ezek szerint otthon punnyadtok egész hétvégén? Akkor nem lehet, hogy zavarja, és szóvá teszi, hogy ha már kerülgetnie kell, akkor legalább ne csak egy útakadály legyél, meg ülj a tv előtt, miközben ő próbálja csinálni a hétvégi robotot?

Egyébként miért nem csináltok programot akkor, kirándultok, stb. Neked hol a kocsid, vagy tömegközlekedésről hallottál már?

jan. 31. 06:23
 20/22 A kérdező kommentje:
Megvan oldva , nem punnyadok ott hetvegen :)
jan. 31. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!