Elvaras lenne ?
Hetvegen feljott anyosommal hogy a mostani paromnak milyen baratnoi voltak, kit birt kit nem.
Egyiket ezekkel a szavakkal illette hogy o volt a szivem csucske, hazias, tisztelettudo volt, annyi mindent mutatott magabol, o mosott magatol fozott magatol..en ultem velem szembe.. mondom rendben en erre nem vagyok kivancsi . Nem tudom celzas volt e ez felem,de en 3 honapja rajok oda, ugy hogy hetvegente vagyok
ott. Ha van valami besegitek persze. De nem tudom elvaras lehet e az hogy en magamtol mossak fozzek. Egyaltalan nem erzem magam otthon meg es igy nehezebb nekem..
Anyósod??? Mivan? Az aktuális pasid anyja, nem az anyósod.
Egyébként nekem eszem ágában nincsen más konyhájában rendezkedni, meg a mosni - hát hogyne.
Ha 3 hónapja jársz oda, akkor gondolom a párod még otthon lakik.
Gondolom házasok sem vagytok, akkor nem az anyósod....
Miért nem találkoztok máshol? Miért nem költöztök össze?
Megértem anyósod, én sem viselném el, ha minden hétvégén 3 hónapja +1főre főznék, mosnék, takarítanék.
Egyébként az én anyósomnak (mi ugyanis házasok vagyunk) is van kedvenc exbarátnője. Ő mindenben szebb, jobb mint én. 1x meghallgattam, azóta nem találkoztam vele :D Pedig 7éve vagyok a fiával és van már 2 gyerekünk.
Nem az anyós választott engem, hanem a fia. Így hidegen hagy, mi a véleménye.
Az se normális, hogy beköltözöl egész hétvégére, és ott héderelsz. "nincs jogsija, nincs hova mennünk" - ezek szerint otthon punnyadtok egész hétvégén? Akkor nem lehet, hogy zavarja, és szóvá teszi, hogy ha már kerülgetnie kell, akkor legalább ne csak egy útakadály legyél, meg ülj a tv előtt, miközben ő próbálja csinálni a hétvégi robotot?
Egyébként miért nem csináltok programot akkor, kirándultok, stb. Neked hol a kocsid, vagy tömegközlekedésről hallottál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!