Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós állandóan nálunk dekkol,...

Anyós állandóan nálunk dekkol, már az idegeimre megy, hogy mondjam meg neki, hogy ritkábban járjon?

Figyelt kérdés
Nem vicc, heti 4x biztos nálunk van. Amúgy jóban vagyunk, nem az a gond, hogy beszólogat, vagy valami. A másik fiával él, és nem engedi az internetet bekötni, mert egy ostoba phasz. Szóval anyós idejár netezni, telefonálni, tiktokozni stb. Állandóan felhívja a mindenkit is, baromságokról fecseg, tök hangosan és nevetséges időpontokig itt dekkol nálunk. Már nem bírom idegekkel, most is békében akarom enni a konyhában a vacsorámat, erre benyit, zörög, csörömpöl, nem hagy békében zabálni se már. Már beszéltem erről a páromnak, de ő nem érti mi a gondom. Hogyan lehetne megmondani neki sértődés meg dráma nélkül, hogy nem kellene fél napokat nálunk ülnie? Múltkor sunyiban lekapcsoltam a villanydobozban a biztosítékot, vagy van hogy a routert lekapcsolom telefonról, olyankor hamarabb elhúz, de nem akarom ezt játszani örökké. 32/f
2024. jan. 7. 19:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
#6 tehát akkor nem a net miatt jár oda, hanem mert ott akar lenni. Ezt konfliktus nélkül nem úszod meg.
2024. jan. 7. 19:44
 12/31 anonim ***** válasza:
80%
8. Azért, mert a probléma szempontjából hótt lényegtelen a szexuális irányultságod. Rohadtul mindegy, hogy a csajod vagy a pasid anyja az anyósod.
2024. jan. 7. 19:44
 13/31 A kérdező kommentje:
Persze, hogy lényegtelen, ezért nem is része a kérdésnek, csak reagáltam, hogy jó a hármas szövegértése.
2024. jan. 7. 19:47
 14/31 babyboom567 ***** válasza:
100%
Engem inkább az érdekel, hogy miért él anyósod a másik felnőtt fiával?Mert igazából itt lehet a gond.Rakja ki vagy költözzön el ő.
2024. jan. 7. 19:49
 15/31 A kérdező kommentje:

14-es:

A másik fia annyira életképtelen de minden szempontból is, hogy egyedül nem tudná fizetni az albérletet, számlákat stb, ezért költözött úgymond az anyja nyakára 40 évesen. Szerintem egy levest se tud főzni.

2024. jan. 7. 19:55
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Köttessétek be ti hozzá a netet a ti nevetekkel vagy a párod nevére, fizesse is ő, akkor a dilettáns testvér nem fog tudni belepofázni.
2024. jan. 7. 19:59
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Javasolnám az anyósnak, hogy vegyen mobilnetet. Ez neki is csak az előnyére válna, hogy ha szinte bármikor fel tud menni a netre.
2024. jan. 7. 20:35
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Segítsetek neki beköttetni, hátha lekopik. Ha nem akkor kereken meg kell mondani hogy zavaró.
2024. jan. 7. 20:35
 19/31 anonim ***** válasza:
95%
Meséld el neki az anyósos viccet. "Mama még egy kv-t se iszik meg"?
2024. jan. 7. 20:43
 20/31 anonim ***** válasza:
88%
Valahol sajnálom anyóst, attól függetlenül is, hogy nyilván idegesítő a helyzet. Ugyanakkor egy ilyen 40 éves gyerekkel sem lehet neki egyszerű. Menekülnék én is otthonról. Netet beköttetni neki vagy a bolond testvérrel beszélni?
2024. jan. 7. 21:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!