A parom családja kibírhatatlan, helyes e a paromra is haragudni?
A paromat a nagyszülei neveltek egészen 14 éves koráig. Ezután az anyukaja viselte gondját. A szulei nincsennek el válva de külön élnek.
Nyáron megkerte a kezemet,jovore lesz a lagzink.
A parom apja azzal zsarolta a párját, hogy ha nem beszél az anyjával, hogy töltsék együtt az újévet akkor ő és az egész családja nem jön a lagzira.
A parom mondta neki, hogy nem kérheti ezt az anyjától mivel neki titokban van más csavoja.
Tudom nem kellene a paromra haragudni de egyszerűen szomorú vagyok és zavar, hogy ez a helyzet van.
Szerintem a párom apja azzal zsarolta a párját helyett páromat akart lenni. Vagyis apuka anyukával akar szilveszterezni. De tényleg csak szerintem. :)
Kérdező, ha így van, párod felnőtt nagyfiú, apuka még nagyobb, ne a párodon keresztül akarjon csajozni. De ezt egy vőlegény csak meg tudja mondani apukának. Ha megy az esküvőre, ha nem. És tényleg igaza van aki azt mondta, mindig lesz oka apukának a zsarolásra. Ha a fia hagyja.
Párod apja érzelmileg nulla, zsarol.
A család többi tagja éli a maga életét.
Párod nem akar belekavarodni, és főleg engedni a zsarolásnak.
Ha jól értem.
Miért haragszol emiatt a párodra??? Annyira akarod, hogy egy ilyen apósjelölt ott legyen a lagzin, vagy mi? Én örülnék neki, ha nem lenne ott.
Nagyon szépen köszönöm a megfejtést! :D
Miért kéne haragudnod a párodra ezért? Tudod kinek kéne olyen apa, aki megzsarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!