Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A parom családja kibírhatatlan...

A parom családja kibírhatatlan, helyes e a paromra is haragudni?

Figyelt kérdés

A paromat a nagyszülei neveltek egészen 14 éves koráig. Ezután az anyukaja viselte gondját. A szulei nincsennek el válva de külön élnek.

Nyáron megkerte a kezemet,jovore lesz a lagzink.

A parom apja azzal zsarolta a párját, hogy ha nem beszél az anyjával, hogy töltsék együtt az újévet akkor ő és az egész családja nem jön a lagzira.

A parom mondta neki, hogy nem kérheti ezt az anyjától mivel neki titokban van más csavoja.

Tudom nem kellene a paromra haragudni de egyszerűen szomorú vagyok és zavar, hogy ez a helyzet van.

2023. dec. 31. 17:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig jónak gondoltam magam szövegértésből, de ezt a szöveget abszolút nem tudom értelmezni.
2023. dec. 31. 19:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ti, akik válaszoltatok, értitek ki kinek az anyja, és ki kit zsarol?
2023. dec. 31. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a párom apja azzal zsarolta a párját helyett páromat akart lenni. Vagyis apuka anyukával akar szilveszterezni. De tényleg csak szerintem. :)

Kérdező, ha így van, párod felnőtt nagyfiú, apuka még nagyobb, ne a párodon keresztül akarjon csajozni. De ezt egy vőlegény csak meg tudja mondani apukának. Ha megy az esküvőre, ha nem. És tényleg igaza van aki azt mondta, mindig lesz oka apukának a zsarolásra. Ha a fia hagyja.

2023. dec. 31. 20:01
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

Párod apja érzelmileg nulla, zsarol.

A család többi tagja éli a maga életét.

Párod nem akar belekavarodni, és főleg engedni a zsarolásnak.

Ha jól értem.

Miért haragszol emiatt a párodra??? Annyira akarod, hogy egy ilyen apósjelölt ott legyen a lagzin, vagy mi? Én örülnék neki, ha nem lenne ott.

2023. dec. 31. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon szépen köszönöm a megfejtést! :D

Miért kéne haragudnod a párodra ezért? Tudod kinek kéne olyen apa, aki megzsarol.

2023. dec. 31. 20:43
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
A haragtól nem javul meg semmi.
2024. jan. 1. 00:50
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
A barátodnak meg kell szakítania ilyen hülyékkel a kapcsolatot és máris megoldódott a probléma ;)
2024. jan. 1. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, ha a párod nem tud a sarkára állni, hozzá ne menj! Neki kell megmondani, hogy ő felnőtt ember, avval tölti az új évet, akivel akarja és ha nem jönnek, nem baj, ti annál jobban jöttök ki anyagilag. Legkésőbb az esküvőre meg kéne tanulni határt húzni és már nem lennénk a 10.000.000. ilyen-olyan függő, meg pszichiátriai/pszichés beteg országa, ha legalább 2-3.000.000. embernek ez menne alaphangon.
2024. jan. 2. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!