Mi a helyes út?
Miért te takarítod a szobáját? Miért nem a férjed?
Amúgy dolgozol munkahelyen, addig ő van a kislánnyal otthon?
Mond meg férjednek vagy ő megy vagy te mész a gyerekkel.
Jó kis apa lehet, hogy az anyja mellé áll miközben leégeti a saját gyereke kezét...
Köszönöm a válaszokat
Igen amig dolgozok ő van vele.. De tegnap mind a ketten itthon voltak megis benyult a sütőbe.
Sziasztok ismét
Reg nem irtam ki kérdést es ebben a temaban talan meg nem is irtam ide semmit:)
Sose értem,hogy egyáltalán gyereket hogy lehet valakivel úgy vállalni,hogy a családjával gondok vannak,nincs egyet értés abban,hogy hol a határ a rokonoknál és ráadásul a párod nem is a "te pártodat" fogja,hanem az anyjáét.
Mire fel ez a kapcsolat,mi a f*sz ez így?
1.A f*szid nagyon gyorsan szedje össze magát és viselkedjen családfőként.Anya,apa,gyerek a családi fészekben,ebbe semelyik rokonnak nincs joga bele piszkítani semmilyen módon.
2.Nagyi minimum nem állít be kéretlenül,ha nem alkalmas a vendéglátás a házban akkor vegye tudomásul és maradjon otthon.
3.Nehogy már te takaríts utána.Ha annyira unatkozik,nincs mit csinálni ragadjon porszívót,felmosót és takarítson ki otthon.
Azt meg mondjuk nem értem mi az,hogy egész nap TV-t néz a gyerekkel és megégeti a kezét a felügyelete alatt.Hol vagy te,hol a párod,mit keres vele egyedül a nagymama? Te kéred meg,hogy vigyázzon rá..? Miért az ő sara a gyerek felügyelete?
Van itt azért egy-két furcsa dolog,van ott mindannyiótok körül mit össze vakarni,nem csak a nagyit kell itt szapulni.
Ha neki kell a gyerekre vigyázni akkor vess magadra,hogy rosszat kérsz meg rá.Tudod milyen,nehogy már elvárd hogy vigyázzon a gyerekre és még minden úgy is legyen ahogy te akarod,és ahogy neked kényelmes.
Ha meg nem te hívod gyerek felügyeletre akkor szimplán mond meg,hogy nem akarsz most VENDÉGET fogadni (nyomatékosítsd,hogy vendég..) és jöjjön akkor,ha ti is ráértek erre.
Ha meg a papucs palid annyira se képes,hogy melléd álljon akkor az egész párkapcsolatosdit megette a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!