Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lenne a helyes ebben a...

Mit lenne a helyes ebben a helyzetben. ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A helyzet az,hogy a parom anyja nyilvánvalóan csalja az apját! Mondtam paromnak,hogy beszéljen az anyjával erről de nem hajlandó. Meg van 1 évünk mire ossze tudunk költözni addig igy 4 én vagyunk egy lakásban. A parom látszik megviseli ez . Szóval szerintetek beszéljek en az anyós jelöltel ? Én 26/N vagyok párom 30. Tudom ez nem az en dolgom de még engem is felháborít a viselkedése. A férje úgy tűnik nem tudja mit művel viszont sejti szerintem. Néha engem is kellemetlen helyzetbe hoz azzal,hogy após jelölt kérdi hol van a -félesége? Én meg mondom nem tudom . De annyira bennem van,hogy el mondjam neki . Egyébként kimegy az anyós a kertbe vihogva telefonál folyamat ... láttam a telefonján véletlen, hogy valami férfival beszel írásban csomó szív stb. De tenyleg nagyon átlátszó. Tegnap is elment vasarolni .. De tiszta kócosan izzadtan jott elő..és több órán át oda volt plussz nem tálalta amit venni akart .. és még mégis magyarázza. persze a férj ilyenkor dolgozik. Tanácstalan vagyok.
2021. máj. 20. 19:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%

Ne szolj bele

Semmi kozod hozza

Nem ismered a hatteret

2021. máj. 20. 19:14
 2/31 anonim ***** válasza:
78%
Szólj...majd kiraknak a házból 😀
2021. máj. 20. 19:23
 3/31 anonim ***** válasza:
78%
Én nem mondanám el, de nem is falaznék az anyósnak. Ne kelljen már hazudnom hogy nem tudom hol van ha tudom hogy kint a kertben telefonál.
2021. máj. 20. 19:26
 4/31 anonim ***** válasza:
93%
szerintem se szolj bele, nem a te dolgod
2021. máj. 20. 19:28
 5/31 anonim ***** válasza:
83%
Annyit nyugodtan mondhatsz, hogy anyós a kertben van, a falazás tényleg kellemetlen. De maximum a párod beszéljen velük, ha őt zavarja.
2021. máj. 20. 19:31
 6/31 anonim ***** válasza:
17%
nem kaphat após véletlenül egy névtelen levelet?
2021. máj. 20. 19:41
 7/31 anonim ***** válasza:
67%

Mi vagy te? Valami szent ember, akit felhatalmaztak ilyesmire?

Lapuljál, örülj hogy ott lakhatsz.

A felesleges, beavatkozni vágyó energiádat meg vezesd le a paliddal, valami jó kis hancurral.

Amúgy köztetek rendben a szex? Csak mert ennyire érdekel a másé...

2021. máj. 20. 19:47
 8/31 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként mikot nincs otthon, tudod pontosan hol van? Gondolom nem, sejted maximum, így nem falazol, mert nem kértek meg rá és nem is tudod biztosan. Egyébként ne szólj bele.
2021. máj. 20. 20:21
 9/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat. Nem szólok bele .
2021. máj. 20. 20:33
 10/31 anonim ***** válasza:
74%
Ha ők nem szólnak abba bele hogy sikerult még 30 korul is otthon lakni, akkor te se ebbe
2021. máj. 20. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!