Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lenne a helyes ebben a...

Mit lenne a helyes ebben a helyzetben. ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A helyzet az,hogy a parom anyja nyilvánvalóan csalja az apját! Mondtam paromnak,hogy beszéljen az anyjával erről de nem hajlandó. Meg van 1 évünk mire ossze tudunk költözni addig igy 4 én vagyunk egy lakásban. A parom látszik megviseli ez . Szóval szerintetek beszéljek en az anyós jelöltel ? Én 26/N vagyok párom 30. Tudom ez nem az en dolgom de még engem is felháborít a viselkedése. A férje úgy tűnik nem tudja mit művel viszont sejti szerintem. Néha engem is kellemetlen helyzetbe hoz azzal,hogy após jelölt kérdi hol van a -félesége? Én meg mondom nem tudom . De annyira bennem van,hogy el mondjam neki . Egyébként kimegy az anyós a kertbe vihogva telefonál folyamat ... láttam a telefonján véletlen, hogy valami férfival beszel írásban csomó szív stb. De tenyleg nagyon átlátszó. Tegnap is elment vasarolni .. De tiszta kócosan izzadtan jott elő..és több órán át oda volt plussz nem tálalta amit venni akart .. és még mégis magyarázza. persze a férj ilyenkor dolgozik. Tanácstalan vagyok.
2021. máj. 20. 19:08
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Aki azt ragadta ki ebből, hogy mi itt lakunk a szüleinél az miért ezt latja meg ? Azt sem tudjatok miért vagyunk itt . (Nem azért mert nincs pénzünk. ) nyilván ideiglenesen elmehetnénk albérletbe is,de így nyilván kényelmesebb. De nem ez volt a lényeg. Gondolom ti is ilyenek vagytok akik félre mennek ? És próbáljatok védni ezzel az ilyen embereket ? Vagy nem ertem tényleg. :D
2021. máj. 20. 21:17
 12/31 anonim ***** válasza:
63%
10 vagyok, nem nem jarok felre. Sot szerintem gáz amit muvelnek, de ahogy en nem tudom te miert laksz anyosnal ugy te sem tudhatod mi vezetett ehhez az egesz szituhoz. Jobb nem beleavatkozni. Nyilvan falaznod nem kell.
2021. máj. 20. 21:23
 13/31 A kérdező kommentje:
Ezért írtam ki egy kérdést erről! Mert nem tudom ilyenkor mi a helyes. És erre vártam válaszokat!
2021. máj. 20. 21:30
 14/31 anonim ***** válasza:
60%
Kaptál is. Ha nem falaztok, elobb utobb csak rajon após is hogy mi van. Vagy max jellezzetek hogy figyeljen oda. De szembesiteni nem jó otlet. Ti kerultok bajba. Foleg ha apos mar bocs de ilyen bamba tipus hogy beveszi a kimagyarazast..ugy kene intezni hogy o maga jojjon ra.
2021. máj. 20. 21:34
 15/31 A kérdező kommentje:
Igen kaptam válaszokat. De ez nem nékik szolt.
2021. máj. 20. 22:13
 16/31 anonim ***** válasza:
75%
Úristen, ne kavarj! Hát mit képzelsz te, hova fog ez az egész kifutni? Oda, hogy ti továbbra is szép nyugodtan ott lakhattok? Ja nem! Nem lehetne, hogy az orrodnál előbbre lássál felnőttként? Hogy van jogod neked szétrobbantani egy házasságot? Komolyan azt akarod, hogy elváljanak? Súgok valamit: akkor a lakást is kettéosztják, nektek pedig fel is út, le is út! És azért a csatatérért se irigyelnélek, ami a botrány kirobbanása és a válás kimondása között lenne! Ha meg mégse csalja, csak te fantáziálsz, akkor aztán a te kapcsolatodnak is annyi! De ha a párod ellenében teszel, akkor még a valóságos csalás esetén is!
2021. máj. 20. 22:14
 17/31 anonim ***** válasza:
11%
Érdekesek vagytok. Ha az após csalná az anyóst, itt mindenki azt javasolná, hogy mondd el!!
2021. máj. 20. 22:18
 18/31 anonim ***** válasza:
22%
Te valami Nostradamus vagy, 17-es? Talán tegyél fel egy ugyanilyen kérdést fordítva, és nézd meg a hatást!
2021. máj. 20. 22:24
 19/31 anonim ***** válasza:
18%
Volt már nem egy hasonló kérdés.. A férfi elkövetőknél a többség a lebuktatás mellett voksol. Kedves 18-as, olvass vissza!
2021. máj. 20. 22:29
 20/31 anonim ***** válasza:
21%
17 nem hiszem. En pl azert javasoltam h max vezessek ra mert sokszor nem hisznek annak aki mondja, es meg o szivja meg.
2021. máj. 20. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!