A parom családja kibírhatatlan, helyes e a paromra is haragudni?
A paromat a nagyszülei neveltek egészen 14 éves koráig. Ezután az anyukaja viselte gondját. A szulei nincsennek el válva de külön élnek.
Nyáron megkerte a kezemet,jovore lesz a lagzink.
A parom apja azzal zsarolta a párját, hogy ha nem beszél az anyjával, hogy töltsék együtt az újévet akkor ő és az egész családja nem jön a lagzira.
A parom mondta neki, hogy nem kérheti ezt az anyjától mivel neki titokban van más csavoja.
Tudom nem kellene a paromra haragudni de egyszerűen szomorú vagyok és zavar, hogy ez a helyzet van.
A parom apja azzal zsarolta a párját, hogy ha nem beszél az anyjával, hogy töltsék együtt az újévet akkor ő és az egész családja nem jön a lagzira.
He? Hogy mi van? Ki zsarol kit és miért? 🤔
Ezért nyilván nem szabad haragudnod a párodra. Mit tehet szegény arról, hogy ilyen alakok vannak a családjában?
Segíteni kéne a döntésben.
Ha te nem ragaszkodsz a hagyományos esküvőhöz, akkor pl. a két tanús esküvő pont jó megoldás lehet.
De az is segítés, ha biztatod, hogy ne engedje magát zsarolni, mondván: ő mindenkit szeretettel hív és vár az esküvőjére, aztán legyen mindenkinek a lelkiismeretére bízva, hogy eljön-e vagy sem. Ha az apja nem megy, azzal értelemszerűen magát minősíti - és ezzel meghatározná kettőtök jövőbeni viszonyulását őhozzá. Én konkrétan többé szóba nem állnék vele a párod helyében.
Tehát a story szereplői: Párod apja, tehát apósod+Apósod párja+apósod párjának az anyja, tehát apósod anyósa.
Tehát ha apósod anyósa nem tölti apósodékkal az újévet, akkor apósodék nem mennek a ti esküvőtökre.
Hogy jön ehhez párod anyjának a titkos csávója?
És a legfontosabb: miért kéne neked ezért bárkire is haragudni?
"Nem erőszak a disznótor " azaz a lagzi.
Szomorú helyzet amikor családtagok ilyen helyzetbe hozzák egymást, vagyis zsarolás érzelmi zsarolás mérgezi a jovotöket. Én kizárnék minden "kulsőst" az eletetekből és nem haragudnék ezért a páromra.
Kettőtők élete, ne engedjétek be ezt a rossz gondolatokkal téli vonalat a jövő tervezésbe
Felnőttek, ám mégis gyerekek 0 problémamegoldó képességgel.
Nálunk szabadon dönti el mindenki, hogy ki merre tölti az idejét és sosincs harag.
Jómagam és párom kiruccanunk telelni ilyenkor. Pihenünk.
Nincs felesleges patária. Megbeszéltük anno ezt már mindenkivel, annyira pedig ismernek, hogy elfogadják ezt.
Ideje lenne kommunikálnotok.
Pl ne ti legyetek büntetve, mert másik családtag úgy döntött, hogy az új párjával lesz.
Nem a ti hibátok. Akinek pedig baja van ezzel, emelje meg legalább a telefont, ha már a seggét nem is és felnőtt módjára rendezzék egymás között.
Felnőttek vagy ovisok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!