Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az normális, hogy a férjem...

Az normális, hogy a férjem kérdés nélkül adott anyósoméknak kulcsokat a lakásunkhoz?

Figyelt kérdés

Szerintem egy ember otthona, lakása a magánélete része, ami nem tartozik másra, kivéve ha vendégségbe jönnek. De így, hogy bármikor bejöhetnek, akkor is, amikor nem vagyunk otthon, ez nagyon zavar. Szerintem nincs semmi keresnivalójuk a lakásunkban.

Apósomnak egy szerszámra volt szüksége, ezért délelőtt, amikor dolgoztunk átjöttek érte, előtte nem szóltak senkinek. Anyósom meglocsolta, túlöntözte a növényeimet és utólag szólt, hogy ha ő nem locsol, nálam kiszáradnak. Meg, hogy az asztalon morzsák voltak, összeszedte.

Beszéltem a férjemmel, hogy én ezt nem tűröm, kérje el a kulcsokat. Anyósom ezen felháborodott, mert hogy ők nem lopnak, miért nincs meg a bizalom? Páromnak ez kellemetlen volt és végül otthagyta a kulcsokat a szüleinél. Ez így normális másnál is?

2023. dec. 26. 14:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
84%

19-es, SEMMI nem indokolja, hogy bárkinek kulcsa legyen rajtam kívül az én házamhoz (vagy a férjemmel közös házhoz). Semmi...

Kár esetén úgysem anyóspajti fog vizet szerelni, vagy tüzet oltani :D

2023. dec. 27. 10:48
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Addig a pontig lenne normális, amíg nem po fáznànak bele a dolgotokba. A kulcs vészhelyzetnek van, nem azért hogy po fátlankodjanak. Én megmondanám az embernek hogy elköltözök ha nem veszi el a kulcsot.
2023. dec. 27. 22:16
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Abszolut nem...nalunk ferjem sogornomeknek adott kulcsot én amiatt is merges lettem! Egy ürüggyel el is kértem tőlük nehogymár basszus....semmi közük
2024. febr. 17. 20:53
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Abban az esetben normális ez (szerintem), ha anyós akkor használná csak a kulcsot, ha megkérik rá és előre le van egyeztetve (például ő nyugdíjas és munkaidőben érkeznek a szerelők, ő várná őket, másképpen nem lehetne megoldani).

De 0 rendezkedés stb és előre leegyeztetett időpontokban érkezne csak, nem hirtelen-váratlanul: "nnnaaa megjöttem".

2024. febr. 18. 06:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!