Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az normális, hogy a férjem...

Az normális, hogy a férjem kérdés nélkül adott anyósoméknak kulcsokat a lakásunkhoz?

Figyelt kérdés

Szerintem egy ember otthona, lakása a magánélete része, ami nem tartozik másra, kivéve ha vendégségbe jönnek. De így, hogy bármikor bejöhetnek, akkor is, amikor nem vagyunk otthon, ez nagyon zavar. Szerintem nincs semmi keresnivalójuk a lakásunkban.

Apósomnak egy szerszámra volt szüksége, ezért délelőtt, amikor dolgoztunk átjöttek érte, előtte nem szóltak senkinek. Anyósom meglocsolta, túlöntözte a növényeimet és utólag szólt, hogy ha ő nem locsol, nálam kiszáradnak. Meg, hogy az asztalon morzsák voltak, összeszedte.

Beszéltem a férjemmel, hogy én ezt nem tűröm, kérje el a kulcsokat. Anyósom ezen felháborodott, mert hogy ők nem lopnak, miért nincs meg a bizalom? Páromnak ez kellemetlen volt és végül otthagyta a kulcsokat a szüleinél. Ez így normális másnál is?

2023. dec. 26. 14:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%
Anyukámnak volt kulcsa a lakásunkhoz, nekem is az övékhez. Soha nem éltünk vissza vele.
2023. dec. 26. 15:12
 12/34 anonim ***** válasza:
93%
Uristen, nem. A szomszedainknak adtunk kulcsot amikor elmentunk kirandulni vagy nyaralni, hogy abban a par napban etessek meg az allatainkat. Aztan persze visszaadtak, eszukben sem volt megtartani. El sem tudom kepzelni, hogy valakinek adjak kulcsot a hazamhoz, az meg kenye kedve szerint jarkaljon be.
2023. dec. 26. 15:20
 13/34 anonim ***** válasza:
87%
hát garantåltan fėrjemet vetem volna elő hogy miėrt hagyta ott az anyåėknál kulcsunkat mehet vissza elkėrni most azonal. ne hagyd magad nem járkálunk åt hivatlanul sehovå.
2023. dec. 26. 15:21
 14/34 anonim ***** válasza:
85%

Nem, nem normális.

Én is adtam kulcsot a házunkhoz, apukámnak, mert ő ugyanabban a városban lakik, mint mi. Soha, de soha nem jött be csak úgy. Ez arra van, hogy ha muszáj lenne, vagy én vagy a férjem elhagyja a sajátját, akkor tudjuk, van valakinél egy pót.

Én nem kérincsélném vissza a kulcsot, mert aki ilyen, az lazán lemásoltathatta magának már.

Zárcsere, lehetőleg azonnal. A férjjel pedig ülj le beszélni, hogy a közös lakás/ház kulcsát nem adjuk oda csak úgy senkinek, főleg a házastárs háta mögött nem!

2023. dec. 26. 15:27
 15/34 anonim ***** válasza:
82%
Minimum cseréltess zárat/zárakat. Bármikor csinálhatott másolatot a kapott kulcsokról.
2023. dec. 26. 15:36
 16/34 anonim ***** válasza:
16%
Kié a lakás?
2023. dec. 26. 15:42
 17/34 anonim ***** válasza:
94%
Nem számít kié, ő is ott él, neki is van privát szférája, neki is van beleszólása ki és mikor mehet be a lakásba, főleg házastársként.
2023. dec. 26. 15:45
 18/34 anonim ***** válasza:
88%

Zárcsere szerintem is, de valahogy kösd ki a férjednek, hogy az új kulcsból ne adjon nekik "vészhelyzet" esetére se.

Az én anyósom kért kulcsot a mi lakásunkhoz azzal, hogy ha bármi van, be tudjon jönni. Nem kapott, mert az öcsém ugyanebben a lépcsőházban lakik, úgyis őt kérjük meg, hogy figyeljen, ha nem vagyunk itthon. Anyósom nem örült, de elfogadta.

2023. dec. 26. 15:48
 19/34 anonim ***** válasza:
22%
Normális, sőt indokolt is lehet (betörés, elemi kár stb. esetén), ám ugyanakkor vissza is lehet élni vele, azaz nem lehet egyértelmű állást foglalni. Nagyban függ a partnerek személyiségétől.
2023. dec. 26. 15:58
 20/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem normális! Párod megy egy tutyi-mutyi. Kérje vissza ő!
2023. dec. 26. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!