Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az normális, hogy a férjem...

Az normális, hogy a férjem kérdés nélkül adott anyósoméknak kulcsokat a lakásunkhoz?

Figyelt kérdés

Szerintem egy ember otthona, lakása a magánélete része, ami nem tartozik másra, kivéve ha vendégségbe jönnek. De így, hogy bármikor bejöhetnek, akkor is, amikor nem vagyunk otthon, ez nagyon zavar. Szerintem nincs semmi keresnivalójuk a lakásunkban.

Apósomnak egy szerszámra volt szüksége, ezért délelőtt, amikor dolgoztunk átjöttek érte, előtte nem szóltak senkinek. Anyósom meglocsolta, túlöntözte a növényeimet és utólag szólt, hogy ha ő nem locsol, nálam kiszáradnak. Meg, hogy az asztalon morzsák voltak, összeszedte.

Beszéltem a férjemmel, hogy én ezt nem tűröm, kérje el a kulcsokat. Anyósom ezen felháborodott, mert hogy ők nem lopnak, miért nincs meg a bizalom? Páromnak ez kellemetlen volt és végül otthagyta a kulcsokat a szüleinél. Ez így normális másnál is?

2023. dec. 26. 14:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
3%

Karácsonykor mindketten dolgoztatok, apósod meg bütykölni akart és szerszám kellett neki???

Megint egy anyós-szidó troll kérdés.

2023. dec. 26. 16:15
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Jó férjet fogtál magadnak, meg ne haragudj. Igazi mama pici fia, aki meghátrál, ha anyuka elpityeredik vagy a papa felemeli a hangját.

A kulcsot igenis adják vissza!

2023. dec. 26. 16:47
 23/34 A kérdező kommentje:
21# Ki írta azt, hogy karácsonykor történt?
2023. dec. 26. 18:35
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

Ja, egy hónappal ezelőtt, csak egy hónap múltán pont karácsonykor annyira foglalkoztat, hogy kérdést írsz ki róla.

Ne nézzél már hülyének minket!

Ilyen kérdést az ember friss indulatában ír ki!

Ha akkor nem írja ki, akkor múlnak a napok, anyósék nem jönnek többet kéretlenül virágot öntözni, és okafogyottá válik az egész.

Enyhén röhejes lenne, ha az adott konfliktus után hetekkel kérnéd vissza a kulcsot anyósodéktól, mert mostanra ért meg benned az elhatározás.

2023. dec. 26. 19:19
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
5-ös: anyukám 5 perc sétára lakott tőlünk, volt kulcsa a lakáshoz, ahogy írod VÉSZHELYZET esetére, meg ha elutaztunk, akkor MEGBESZÉLTÜK, hogy átmegy szellőztetni/virágot locsolni. Egyetlen egyszer nem jutott volna eszébe csak úgy odamenni, akár otthon voltunk, akár nem! Most hogy már elköltöztünk a sógornőméknél lesz a vészhelyzeti kulcs, mert ők laknak közel, tök logikus, hogy ott legyen, anyámnak eszébe nem jutna, hogy majd ettől függjön az örökségem! :D
2023. dec. 26. 19:29
 26/34 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, ha egy ilyen xarfaxú, élhetetlen xarjancsinak még le is babázol, ne gyere nekem nyarvogni a gyakori, vagy reddit utódjára 20 év múlva, hogy egy gyereked van, az sem áll veled szóba! Egy ilyenhez hogy tudtál te hozzá menni, de komolyan? Nekem ez határozottan válóok lenne... Ha neked ez nem az, a saját érdekedben, ne szaporodj...
2023. dec. 26. 21:02
 27/34 anonim ***** válasza:
31%

Én egyedül élek a lakásomba anyámnál van egy kulcs!

Mivel egyedül vagyok ha valami bajom van ne adj Isten betudjanak jönni...😁🤔

De ha vendégem van, vagy csaj van nálam akkor szól előre úgyis hogy jön!

De ha családom lesz nem kap kulcsot mert az már magánélet tényleg!

2023. dec. 27. 00:00
 28/34 anonim ***** válasza:
83%

27# Az nem számít! Mindenkinek van magánélete! Ha a szülő valamit akar szól és elmegy mikor otthon van a tulaj!

Rám ne nyitogassa senki az ajtót akármikor, akár kivel vagyok!

Más különben minek kulcs nekik? Ahogy írtam ha kell valami csengessen akárki is az!

2023. dec. 27. 00:05
 29/34 anonim ***** válasza:
87%
amugy tökmindegy hogy zárat cserėl vagy nem mert a férje ugy is adni fog uj kulcsot a szüleinek.
2023. dec. 27. 06:37
 30/34 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk én itt visszakérném - nem gondolkodnék ezen. Azon viszont igen, akarok-e egy ilyen papuccsal együtt élni, aki a megkérdezésem nélkül dönt ilyenekben (ÉN biztosan nem)

És ez még alapvetően egy KIS DOLOG, nem is valami félmillás kiadás a tudtod nélkül, vagy akármi más.

2023. dec. 27. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!