Hogyan tudnám kiszakitani a párom a mérgező anyjától?
Össze akarunk költözni párommal. Az én szüleimnek van egy felújított háza ahol megtehetjük, 4 éve vagyunk együtt 28-29 évesek vagyunk.
A páromnak annyira nem jön be mert kozoset akár, úgyhogy persze majd utána közös ha meglesz a házasság és majd hitel, stb.
De anyós iszonyatosan a ház ellen van, mintha ördögtől való lenne. Folyamatos konfliktus forrás. A párom úgy akarna eljönni otthonról hogy a szülei jó szívvel engedik el de egyszerűen annyira ellene van hogy elmenjen otthonról hogy ez nem lesz veszekedés mentes elszakadás.
Mit tudnátok javasolni? Ha valami nem úgy van ahogy anyós kitalálja, rögtön érzelmileg durván nekitamad a páromnak.
Én vagyok a férfi, ő a nő.
Párom nem akarna úgy eljönni hogy nagyon összevesz vele és ez iszonyatosan nyomasztja.
Kérdező, ha 4 év alatt ennyire hajlandó leválni az anyjáról, el szoktál gondolkozni, hogy mi várna rád, ha tovább húznád vele a dolgot?
Csak, hogy segítsek, elárulom: örökké egy utánfutó maradsz az életêben és majd nevelheted egyedül a közös gyereket, miközben anyuci pitsáját bújja... Legalábbis akkor biztosan, hogy ha vagy akkora hat ökör, hogy egy teherbe ejtéssel is megfejeled ezt az egész kapcsolatnak nevezett híg fost...
Egyik ismerősöm 4 évet cseszett el egy csávóra, aki pont úgy cseszett leválni az anyjáról, mint a te csajod és tudod mi kellett neki ahhoz, hogy rájöjjön,hogy ha eddig nem mutatott szándékot a palija a leváláshoz, akkor hiába vár? Dobpergés... Tádámm... Az esküvő szervezése. A szervezés közepén a csaj lefújta az egészet és megmondta a rokonoknak, hogy az ingyen zaba meg pia az így ugrott.
Próbáljátok úgy, hogy sokat alszik először nálad, és észrevétlenül elcuccol. Könnyebb lesz neki megugrani ezt.
Az itt válaszolóknak láthatóan fogalmuk nincs, hogy a gyerekkori nevelés milyen elképesztő függést és kiszolgáltatottságot hoz létre, amiből mennyire nehéz kitörni. A férjem 40 éves, faltörő kosra jellemző makacssággal rendelkezik, és a k.csög anyósom lelki terrorja így is nem egyszer taccsra vágja, pedig húsz éve nem él a kétszáz kilométeres körzetében.
Ez ugyanolyan, mint amikor egy bántalmazott nőt köpködnek hogy há' mijé nem hagyja ott a bántalmazót, csak össze kell pakolni és jönni. Ez nem ilyen egyszerű.
Én mondjuk nem szenvednék olyan fiúcskával, aki majd' 30 évesen képtelen határt húzni, és anyuci szavára ugrál. A francokat...
Kell ez neked? A párod soha nem szakad le az anyjáról, helyette te is síkidegen kell élj, hogy leendő anyós mikor jön a képbe. Én ezt biztosan nem csinálnám, nem vagyok nettó hlye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!