Miért nem ajánlott egy kamaszt kiszakítani a megszokott környezetéből?
Attól függ keről van szó konkrétan, fiúról, lányról, hány éves, és milyen okból kifolyólag kéne "kiszakítani".
Mellesleg reugalmasság kérdése az egész, nem mindenki szokja meg a változásokat, ez viszont nem függ a kortól.
-mert a legtöbb kamasz nehezen tudja elviselni a változásokat
-mert a tanulmányi eredménye változhat
De van aki elég jól viseli és örül is ha elhagyja a megszokott környezetét..Egyénfüggő..
A vidék az más kérdés.
az elég nagy "éghajlat" változás, de attól függ mekkora faluba, hol található, városhoz közel van-e stb.
Nézd, 14 évesen bár a változás korát élik a gyerekeid, de én ammondó vagyok, hogy az is személyiségfüggő, mennyire tudnak az ottani fiatalok közé beilleszkedni, mennyire haverozósak, barátnőzösek.
Hát ez elég nagy változás,de nekem is volt 11-12 éves osztálytársaim akik akkor költöztek le vidékre Pestről és tök jól beilleszkedtek és jól el voltak.
Szerintem ez egyén függő.Bár ott nem volt válás,de szerintem ülj le velük beszélni,mert nincs rosszabb annál ha az ő véleményükre senki sem kiváncsi
Sok mindentől függ,hogy miért változna a tanulmányi eredménye..Bár ez sem tény..mert van akinek sokkal jobb lesz..
A változás oka lehet a következők:
-a másik iskola vagy nagyon elől járnak vagy nagyon le vannak maradva a régi iskolához képest (úgy értem,hogy egy adott tantárgyban pl)
- függ az új baráti társaságtól is.Ha hülyék,bunkók közé keveredik,és élvezi az új"leszarom az egészet" életet akkor ez a tanulmányain is megfog látszani..De ha jó diákok közé csapódik akkor akár jobb tanuló is lehet,de akkor is változik
- Az osztálytársak hozzáállása is javít vagy ront a tanulmányi eredményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!