Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy viszonyulnátok egy ilyen...

Hogy viszonyulnátok egy ilyen anyóshoz?

Figyelt kérdés
4,5 év után vállaltunk gyermeket a fiával. Nagyon sokszor tönkre akarta tenni az anyós a kapcsolatunk. Nem csak velem ilyen, mindkét fia mindegyik barátnőjét megpróbálta elüldözni. Én kerülöm emiatt régóta. Pedig nagyon sokat segítettem neki. Orvoshoz vittem 100 km-re. Kirándulni, vacsorázni vittem, hogy kimozdítsam, mert egy időben kis híján megkattant. Decemberben akartuk neki elmondani a babát, de meglátott az utcán (egy megyeszékhely 2 ellentétes felén lakunk), és felhívta a leendő férjemet hogy ócsárolja az alakom, hogy szerinte akkora a hasam, mintha 6 hónapos terhes lennék…ugye nem vagyok az. Utána még 2x megállított bevásárló központban, hogy mit képzelek én, hogy berobbanok a családjába gyerekkel. Közben a párom leállította, gondolom megijedt, hogy elzárja a pénzcsapot, mert mindezt a szemétségeit úgy csinálja, hogy a leendő férjemre van utalva havi 150-200-300 Ft kiadással, mert egy magánház fenntartását, meg a megélhetését is ő állja, mert neki kb semmi a nyugdíja. Ami ugye a közös kasszából megy. Én ezért sosem szóltam, megértem, hogy nehéz megélnie, támogassa amíg tudja, de ez mellett szerintem némi tiszteletet érdemelnék, mert nem hinném hogy sok nő ezt jó szemmel nézné, hogy anyuka még él ez így lesz. Most elkezdett nyalni a fiának, meg “érdeklődni” a babáról, de én minden sejtemben érzem, hogy utálja a leendő unokáját és engem is. Nem vagyok hajlandó színészkedni meg jópofizni, amit ő tesz a fia előtt felém, miközben egyértelműen szívből utál négyszemközt. Legszívesebben a baba közelébe sem engedném. Szerintem aki ilyen mérgező azt ki kell zárni teljesen az életünkből. Amikor még nagyon pici a baba azért, amikor nagyobb azért, mert közel 70 csípőproblémája van, alig tud menni és olyan magas nála a teraszlépcső, hogy nagyon balesetveszélyes lesz egy totyogónak. Magamhoz sem hívnám szívesen. Be nem megyek hozzá. A fia biztosan akarja majd vinni hozzá, engem meg szét esz majd az ideg, nehogy magára hagyja vele…remélem nem fogja, ha megkérem.

2023. nov. 25. 15:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%
19-es: talán a kérdezőnek pisztolyt fogtak a fejéhez, hogy szüljön egy anyuci pici fiának?
2023. nov. 26. 12:02
 22/29 anonim ***** válasza:
34%
#21 Sétálj kicsit a friss levegőn, vagy csinálj néhány felvőtámaszt. Az jót tesz ilyenkor.
2023. nov. 26. 12:10
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kerdezo, de

1. Nem kene ezt turni 4,5 evig. Ha eddig nem volt valtozas, ezutan csak rosszabb lesz.

2. Nem kene ilyen pasinak szulni. Anyos az egyik problema, a fia nagyobb.

3. Ha megszuletik a gyerek, tovabbra is havi 150-300ezerrel fogja a parod tamogatni az anyjat? Nem inkabb a gyerekre kene kolteni a penzt? Anyospajtasnak mire kell ennyi penz?

Eszem megall, sokan 300ezret nem keresnek egy honapban, a parod meg az anyjahoz hozzavagja ezt.

2023. nov. 26. 15:56
 24/29 anonim ***** válasza:
91%

Mi a fusztáció levezetés azon, hogy elmondjuk az igazságot, azaz hogy itt főleg a férjjel van a gond? Nyilván anyós se normális, de a fia tűri meg a kérdező.

Szóval nem tudom, milyen "hasznos" választ lehetne adni, hát hogy viszonyuljon hozzá, ahogy eddig, már ezt választotta, pedig tudta, hogy ilyen lesz.

2023. nov. 26. 16:00
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
"főleg a férjjel van a gond...Nyilván anyós se normális, de a fia tűri" A kérdező mégis a fiát választotta, de most már szeretné, ha a férjeként szembe fordulna az anyjával, és őrá hallgatna, nem az anyjára. Hát ez egyszerű, mint a faék. A férj választhat: az anyja pici fia marad, vagy a feleség papucsa lesz.
2023. nov. 26. 17:02
 26/29 anonim ***** válasza:
89%

"de most már szeretné, ha a férjeként szembe fordulna az anyjával, és őrá hallgatna, nem az anyjára."

De ezt nem most kell akarni, gyerekvállalás utcán, kockáztatva, hogy semmi nem fog változni (mert myilván nem fog), hanem már évek óta akarni kellett volna.

És mint írod, a férjnek kell választani, pont ezért írjuk, hogy ez nem anyós, hanem férjprobléma. Mert ő nem akar változtatni, a férj, és a kérdezőnek rá kell hatnia, nem anyósra.

2023. nov. 26. 17:22
 27/29 anonim ***** válasza:
Olvasd el, kérlek az utolsó mondatomat is.
2023. nov. 26. 17:51
 28/29 anonim ***** válasza:
85%

Próbálom "virágnyelven" Ki milyen rózsát szakított, olyant szagol.

Valamint a rózsának tüskéje is van (ld.anyós) nem kell beletenyerelni.

2023. nov. 26. 18:01
 29/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha leendő férjed van akkor nincs anyósod. Az anyagiakról tudtál, így vállaltál közös gyereket. Előre ne idegeskedj "lehet, hogy az lesz" problémákon, árt a picinek. Az apa majd vigyáz a picire ha viszi az anyjához.
2023. nov. 26. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!