Hogy viszonyulnátok egy ilyen anyóshoz?
Ne haragudj, de ez elsösorban nem anyós probléma, hanem párkapcsolati probléma. A férjed az, aki be van csicskulva a bunkó, mérgező anyjának és aki kitenné ennek a saját gyerekét is.
Ezt vele kell lemeccselned, nem anyóssal, a gyereket nem tudod eltiltani, mert nem a tulajdonod, a férjednek ugyanolyan gyereke, neki is joga van vinni az anyjához.
De azt se értem, ha 4,5 éve együtt vagytok és ezt nézed, minek vállaltál vele gyereket? Nem jutott korábban az eszedbe, hogy mi lesz?
Most csúnyán szólva, eszed, amit kifőztél. Te választottad. Nekem is mérgező anyám van, de meg is szakítottam vele a kapcsolatot, nem erőltetem rá a férjemre meg a gyerekeimre, ahogy a te párod teszi. De te tudtad, hogy ez lesz, mégis vele vállaltál gyereket, akkor most mit akarsz?
Anyós mem fog változni, a férjed nem fog változni, ez az igazság. Majd tűrsz tovább és kész, úgyis ez lesz a vége.
Már most ezen jár az eszed, hogy milyen a teraszlépcső, meg majd ha totyogó lesz,biztos magára hagyják?
Azert egy jó maroknyi rossz indulat ott is van.
Mama mérgező, a fiai meg anyupicifia.
Vagy tűrőd, vagy kizárod szépen lassan az életedből a napi, heti szintű kontaktot.
Több ezer nő nevében mondhatom, ez sosem fog változni.
A kérdés arra vonatkozott hogy viszonyulnátok egy ilyen anyóshoz.
Nem arra mit gondoltol rólám, vagy a pàromról. De azt hiszem itt vannak az anyósok is és mentik magukat, ők válaszolnak :)
Vagy azok a nők, akik ebben élnek.
Fogd már fel , hogy ebből nincs kiút.
Bocsánat! Nem írtad, hogy anyósok válaszát, kéretik mellőzni!
Csak tudod, mi, jelelegi anyósok is voltunk valamikor fiatal asszonyok. Anyóssal megáldva, vagy megverve. Jó esetben te is leszel majd anyós...:) Viccet félretéve a korosztályodból is többen írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!