Az normális, ha a párok csak szülinapokon és karácsonykor (meg egyéb nagyobb ünnepeken) találkoznak a másik családjával?
Én ezt szeretném bevezetni de mindig hívnak elég gyakran csak úgy is, de lassan szeretnék ezekre nemet mondani. Persze én is mondom a páromnak, hogy elég, ha ünnepeken jön.
Nálatok hogy van? Ez a felállás így rendben van?
Óh istenem :D Mennyire zavar téged hogy van pár ember a világon, akik nem mindig együtt mennek mindenhova és nem pótanyukájuk az anyós :D
Remélem direkt érted félre, akkor még van reményem az emberiségben :D Én ha megyek a családomhoz, az az életemből kb 5 óra, mert közel laknak, illetve az ő családja nagy része is közel lakik, kivéve a szülei, az meg mondjuk két havi egy hétvége, amit teljesen külön töltünk. Az szülők szoktak inkább a mi városunkba jönni. Abba meg nem hal bele egy pár sem, ha havonta vagy kéthavonta egy teljes hétvégét nincsenek együtt. Az viszont igenis sok olyan emberekkel, akik nem a legjobb barátaid, hogy minden hétvégén találkoztok.
Szamomra nem lenne normalis, ha egyebkent a paromnak nincs semmi baja anyammal es nem is 400 km-re lakunk toluk.Mi 1 utcanyira lakunk anyamfll, altalaban nincs olyan, hogy most atvonulunk egymashoz bedzelgetni, meg karacsonyi vacsora sincd, de pl siman elofordul, hogy a parom akar heti 2x is felugrik anyamhoz, mert ezt vagy azt kapunk tole. Az o szulei 60 km-re laknak, havi 1-2x biztos latom oket, mert vagy valami csaladi program van, vagy a parom barataival talalkozunk, vagy nekunk van dolgunk a varosban. De a baratomeknal sincs olyan, hogy na akkor most delutan kotelezo modon beulunk a nappaliba es 4-5 oraig beszelgetni kell meg kozosen tarsasozni. En maximum akkor megyek ha dolgom van, megerti a baratom, nincs belole hiszti.
Viszont irhatjuk, hogy nekunk oke-e vagy sem, vegul ugyis az szamit majd, hogy a te parodnak normalis-e.
* en maximum akkor NEM megyek.
+ nezzetek el a felreuteseket, raz a vonat :D
Szerintem egyszerűen nemet mondtok, mert más programotok van és kész. Egy év elég hosszú, azért ünnepeken kívül is lehet találkozni, de nem minden szabad hétvégén kell.
Hát egyébként, jobb a helyzeted mint ami nálunk van, hogy látni sem akarnak. :) Ha igen, az csak kényszerhelyzet. Mondhatjuk, hogy 100% arról szól, hogy a muszáj... Ünnepekkor is! :D
Írtam is ki kérdést erről, az van benne, hogy már a nagy családi összejövetelre sem igazán akarják hogy menjünk, csak nem meri ezt így megmondani helyette azt mondja: máskor is mehetünk. A miértjét nem tudom, mert régebben legalább még arra meghívott minket és ugyan ennyi embertömeg volt ugyanabban a házban, mégis mostanra odáig jutottunk, hogy inkább máskor is jó. Olyan mintha félne, hogy ha ott vagyok, akkor olyat mondok róluk... ami nekik kellemetlen? Mert szerintem tőlem félnek már, vagy szimplán ennyire nem akarnak engem vagy minket látni. DE hát máskor is látnak, mert azt nem mernék mondani, hogy lábam be ne tegyem. Az elég erős lenne, mert nem tettem olyat, hogy ez reális legyen....
Én örültem volna, ha pl. nyáron kerti partizhattunk volna együtt és ilyenek. Én mindig azt hittem a férjem családja majd befogad, kedvelnek, jókat tudunk beszélgetni és néha lesznek ilyen családi összejövetelek. Na ez úgy ahogy van kútba esett. Megszoktam, de elszomorító azért egy helyzet ez. Mert az exemnél például a családja nagyon is kedvelt, az akkori "sógornőmmel" is olyan jó barátságban voltunk, ott pont az exem volt az aki nem szeretett igazán. Most meg e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!