Az normális, ha a párok csak szülinapokon és karácsonykor (meg egyéb nagyobb ünnepeken) találkoznak a másik családjával?
Én ezt szeretném bevezetni de mindig hívnak elég gyakran csak úgy is, de lassan szeretnék ezekre nemet mondani. Persze én is mondom a páromnak, hogy elég, ha ünnepeken jön.
Nálatok hogy van? Ez a felállás így rendben van?
Most neked kell megerősítés erre? Szerintem ez nem értelmezhető a normalitás/abnormalitás dimenziójában, hanem szokás, egyéni igény kérdése.
Ha neked erre nincs igényed, azt elsősorban nem velünk kell megbeszélned.
Ha nem kedveled a párod családját, azt végképp.
Akkor ne menj, a saját döntésed.
Én sem megyek a barátom családjához évi 1-nél többször, mert amikor hazautazunk, élni nincs időnk sokszor, nem még 300 km-t ingázni csakhogy lássuk a másikunk családját.
Plusz ha otthon élnénk sem sűrűn, mert nem szeretek "vendégeskedni" több napon át. Ennyi. Fontos számomra a kényelem, de ha elmegyek valahová, vihetem magammal a kajámat, ami tuti nem bsz bele a diétámba - volt rá példa, konkrétan egy napon keresztül ment a hasam, mert szennyezték véletlenül a kenyeremet.
A páromat eszem ágában se lenne korlátozni. Menjen akkor mikor akar.
Én pl. nem bírom a párom szüleit és ők sem engem. Őket fél évente látom 5 percre. Még az is sok. Párom meg 2 hetente megy haza hozzájuk, mert neki erre van igénye.
A karácsonyt is külön töltjük a párommal,minket ez nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!