Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek miért van az,...

Vmsgy.Evi kérdése:

Szerintetek miért van az, hogy anyukám és apukám egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a barátom szüleivel.?

Figyelt kérdés

A barátom szülei úgyszint.

Nem is leveleznek egymással, nem is hívják fel egymást, egy “hogy vagytok”-ra sem.

Lassan 3 éve leszünk együtt, ez alatt a 3 év alatt egyszer hívtuk meg őket hozzánk. Mármint a barátom szüleit. Ez kb. 2 éve volt.

amikor itt voltak tök jól elbeszélgettek….mindenki mindenkivel.

De azóta semmi.

És ez nekem elég rosszul esik.. Van egy barátnőm aki szintén egy 2 éves kapcsolatban van. És ő azt mondta erre, hogy nem érti miért van ez…az ő szülei,és az anyósa is tök jol kijönnek, még telefonálnak is egymással…

Nekem is jó lenne hallani azt h pl. anyám beszélne anyósommal vagy apósommal…

De anyukám mindig azt mondja, hogy ha anyósomék egyszer nem érdeklődtek akkor ő se fog…

De most én mitcsináljak… szeretném látni hogyha tartják a kapcsolatot mert nekem az azt jelentené hogy tök jól kijönnek és kedvelik egymást…

2023. szept. 15. 18:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén nem értem, hogy miért vársz el ilyesmit. Hagyd őket békén.
2023. szept. 16. 06:59
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene? Semmi közük egymáshoz.
2023. szept. 16. 07:50
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
en 11 eve vagyok egyutt a parommal, ezalattcaz en szuleim es az o szulei egyszer sem talalkoztak, sot nem is beszeltek, max kepen lattak a masikat. teljesen jo igy. minek kellene? majd az eskuvon max. addig felesleges
2023. szept. 16. 16:54
 24/31 anonim ***** válasza:
87%

Házasok vagyunk. A két család csak az esküvőn találkozott, ott sem volt bemutatás, stb. Minek? Anyósom erőltetné, de csak érdekből, amiből senki sem kér.

Volt egy exem, akinek a szüleivel ismerték egymást a szüleim. Az anyukák néha beszélgettek telefonon, de azt akkor is tették volna, ha mi nem vagyunk együtt.

2023. szept. 16. 16:59
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 15 éve ismerem a férjem, szülök 1x találkoztak. Elvoltak egymással de ennyi. Minek eröltetni?
2023. szept. 16. 21:58
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
10 éve vagyok a férjemmel, ebből 5 éve házasok vagyunk. Ha találkoznak, beszélgetnek (de ritkán találkoznak, tekintve, hogy mindenki másfelé lakik), azon kívül nem tartják a kapcsolatot. Nem is értem miért kellene. Nem a család házasodott össze, hanem 2 ember.
2023. szept. 17. 15:39
 27/31 anonim ***** válasza:
86%
Áruld el már Kérdező, hogy szerinted miért kellene kapcsolatot tartaniuk? Még házasok sem vagytok, de ha azok is lennétek? Miért, milyen alapon?
2023. szept. 18. 16:36
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ezen ne edd magad.

Legalább így nem lesz nèzeteltèrès!

Nállunk sokkal rosszabb a helyzet ,az èn anyósomèk nem igazán jó emberek. Èn pèldául nem is beszèlgetek velük. Èn hiába beszèlgetnèk ha alapból útálatosak velem...

Akkor meg minek eröltetni?

Vannak ilyen helyzetek.

Sajnos a rokonait nem választhatja meg az ember.

2023. szept. 26. 12:49
 29/31 anonim ***** válasza:
78%

Mert egy pár éves kapcsoltból még nem fog össze verbuválódni a 2 család...Én is mikor csak kapcsolatba voltam nagy ritkán párszor volt találka pl az elején egy ebéd hogy mégis tudják ki kivel van! Ha már házas az más! Ott már nagy család összeismerkedik mert tartós lehet a dolog...Nekem volt pár barátnőm fiatal koromba elég kellemetlen lehetett volna összehozni anyámékat

komolyabban a már 5-6 "leendő rokonokkal"

2023. okt. 1. 18:54
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Öööö... nálam nem is ismerik egymást :D Amíg nem lesz esküvőnk nem is fogják. Aztán ha lesznek gyerekek akkor gondolom többször fognak találkozni de kétlem hogy beszélgetnének... Minek az? Kik ők egymásnak? Senkik. Még az első barátom szüleivel taliztak az én szüleim de csak azért mert vittük nyaralni és elmentünk a házukhoz, amúgy full fölösleges az esküvőig bemutatni őket egymásnak és utána sem kell a kapcsolatot tartaniuk, max ha annyira jól kijönnek hogy barátok lesznek, de nálunk ezt kétlem :D
2023. okt. 5. 07:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!