Szerintetek miért van az, hogy anyukám és apukám egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a barátom szüleivel.?
A barátom szülei úgyszint.
Nem is leveleznek egymással, nem is hívják fel egymást, egy “hogy vagytok”-ra sem.
Lassan 3 éve leszünk együtt, ez alatt a 3 év alatt egyszer hívtuk meg őket hozzánk. Mármint a barátom szüleit. Ez kb. 2 éve volt.
amikor itt voltak tök jól elbeszélgettek….mindenki mindenkivel.
De azóta semmi.
És ez nekem elég rosszul esik.. Van egy barátnőm aki szintén egy 2 éves kapcsolatban van. És ő azt mondta erre, hogy nem érti miért van ez…az ő szülei,és az anyósa is tök jol kijönnek, még telefonálnak is egymással…
Nekem is jó lenne hallani azt h pl. anyám beszélne anyósommal vagy apósommal…
De anyukám mindig azt mondja, hogy ha anyósomék egyszer nem érdeklődtek akkor ő se fog…
De most én mitcsináljak… szeretném látni hogyha tartják a kapcsolatot mert nekem az azt jelentené hogy tök jól kijönnek és kedvelik egymást…
5 éve vagyunk együtt párommal (nem vagyunk házasok), sosem találkoztak az én szüleim párom szüleivel. Tudnak néhány dolgot egymásról. Pl mikor szüleimnél árvíz volt nyár elején, párom anyja látta a hírekben, rögtön kérdezte tőlem hogy mi történt velük stb. Aztán azóta is minden találkozásnál megkérdezi hogy vannak stb.
Anyumék is szokták kérdezni mi van velük. Ennyi szerintem bőven elég. Ők idegenek egymásnak. Minek beszéljenek?
Mi 18 éve vagyunk együtt, 9 éve házasok, 3 gyerekkel egy településen élünk. Ha összefutnak váltanak pár illedelmes mondatot és ennyi.
Nálunk az esküvőn is csak 2 tanú volt, nem hiába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!