Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek miért van az,...

Vmsgy.Evi kérdése:

Szerintetek miért van az, hogy anyukám és apukám egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a barátom szüleivel.?

Figyelt kérdés

A barátom szülei úgyszint.

Nem is leveleznek egymással, nem is hívják fel egymást, egy “hogy vagytok”-ra sem.

Lassan 3 éve leszünk együtt, ez alatt a 3 év alatt egyszer hívtuk meg őket hozzánk. Mármint a barátom szüleit. Ez kb. 2 éve volt.

amikor itt voltak tök jól elbeszélgettek….mindenki mindenkivel.

De azóta semmi.

És ez nekem elég rosszul esik.. Van egy barátnőm aki szintén egy 2 éves kapcsolatban van. És ő azt mondta erre, hogy nem érti miért van ez…az ő szülei,és az anyósa is tök jol kijönnek, még telefonálnak is egymással…

Nekem is jó lenne hallani azt h pl. anyám beszélne anyósommal vagy apósommal…

De anyukám mindig azt mondja, hogy ha anyósomék egyszer nem érdeklődtek akkor ő se fog…

De most én mitcsináljak… szeretném látni hogyha tartják a kapcsolatot mert nekem az azt jelentené hogy tök jól kijönnek és kedvelik egymást…

2023. szept. 15. 18:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%

5 éve vagyunk együtt párommal (nem vagyunk házasok), sosem találkoztak az én szüleim párom szüleivel. Tudnak néhány dolgot egymásról. Pl mikor szüleimnél árvíz volt nyár elején, párom anyja látta a hírekben, rögtön kérdezte tőlem hogy mi történt velük stb. Aztán azóta is minden találkozásnál megkérdezi hogy vannak stb.

Anyumék is szokták kérdezni mi van velük. Ennyi szerintem bőven elég. Ők idegenek egymásnak. Minek beszéljenek?

2023. szept. 15. 20:43
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ezen felesleges rágódni. 10 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok, közös gyerekek és be sem mutattuk őket egymásnak... nem kell egymásra erőltetni őket.
2023. szept. 15. 20:44
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Ritka az olyan szülő, aki a gyereke kedvéért barátkozna akivel nem akar. Felnőtt emberek, valószínű elég volt az egy találkozás nekik hogy eldöntsék, nincs barátfelvétel. Nem kell erőltetni. Mi értelme lenne a megjátszott bájcsevejnek? Mivel jobb az őszintétlenség?
2023. szept. 15. 21:04
 14/31 anonim ***** válasza:
96%
Ha mondjuk édesapádnak van egy nagyon jó barátja, aki szokott nálatok lógni (egyedül!), és egyszer bemutatja neked a lányát, akihez amúgy közöd nincs, akkor azzal a lánnyal utána hívogatnotok kell egymást, meg barátnőknek lennetek?
2023. szept. 15. 21:05
 15/31 anonim ***** válasza:
92%

Mi 18 éve vagyunk együtt, 9 éve házasok, 3 gyerekkel egy településen élünk. Ha összefutnak váltanak pár illedelmes mondatot és ennyi.

Nálunk az esküvőn is csak 2 tanú volt, nem hiába.

2023. szept. 15. 21:18
 16/31 anonim ***** válasza:
83%
Mi 6 és fél éve együtt, ebből 5 éve házasok, de előtte érdeklődtek tőlünk egymás szülei felől. Viszont csak az esküvőn találkoztak először. Ennek 5 éve, azóta se semmi. Messze is laknak, de telefonszám sincs. Viszont mi se tartjuk a kapcsolatot a férjem anyjával /apósom azóta meghalt sajnos, őt sajnáltam a legjobban/ az én édesanyámmal tartjuk telefonon, vagy nagyon ritkán találkozunk.
2023. szept. 15. 21:51
 17/31 anonim ***** válasza:
96%
6 éve vagyunk együtt, de nem ismerik egymást a szülők. Nem tervezünk ezen változtatni, 30 fölöttiek vagyunk.
2023. szept. 15. 22:29
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene? Legalábbis nálunk ez soha nem volt szokás, még ha az egész nagycsaládod nézem, generációkra visszamenőleg is, soha nem tartották a kapcsolatot egymással egy párnak vagy házaspárnak a szülei. Ünnepekkor, nagy családi összejöveteleken találkoztak esetleg.
2023. szept. 15. 22:31
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Híve vagyok a szoros családi kötelékeknek, de ez túlzás:-) néha anyósom felköszönti Facebookon anyámékat és fordítva, de ennyiben kimerül a kapcsolattartás. Tíz év párkapcsolat, hat év házasság és két közös gyerek van nálunk.
2023. szept. 15. 23:24
 20/31 anonim ***** válasza:
56%
Mi dugó partit szoktunk rendezni a másik szülőkkel.
2023. szept. 16. 05:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!