Az apósnak pénzt kellett kölcsön adni, hogyan kérjem szépen, hogy adja vissza?
250.000Ft.
Megmondtuk neki, hogy az a feltétel, hogy egy hónapon belül vissza adja. Már két hét eltelt...
Már az elején szerződést akartam vele iratni, mert ő egy megbízhatatlan jószág.
Csak a párom vissza fogott azzal a szöveggel, hogy az apjától sajnálom meg ilyenek...
Hogyan kell szépen szólni? Mindenen megsértődik meg aztán hallgathatjuk, hogy a pénz fontosabb meg pénzéhesek vagyunk...
Egyébként az após jól keres.
Már az elején mondta a párom, hogy nem szívesen ad neki, mert olyan érzése van belőle, hogy ezt a pénzt soha többet nem látjuk viszont.
Az após csak beszél róla még most is, hogy fókuszál rá meg ilyenek. Na nekem a tettek fontosabbak ő meg csak mondja, hogy ne féljünk vissza adja.
Gondoltam úgy fogalmazok, hogy már sok idő eltelt...nem lenne jobb apránként vissza adni? Hetente egy keveset? De kivagyok én, hogy beosszam a pénzét....?
41
azért mert te nem tudsz egy normális nőnek mindent megadni, nem a nőkkel van a baj.
Egy nőre néha költeni kell. Nem mindennap drága ékszer, de néha egy vacsora, egy kisebb ajándék belefér.
AZ, hogy te a pénzeddel villogsz az undorító. Egy valódi nőnek törődés is kell, nem a pénzt fogja nézni.
Lemaradtam, mi történik itt? Valószínűleg töröltek egy választ. De hogy jön ide ez a matatatás egymás pénztárcájában? Ez fura nekem. 🧐
Kaptam már választ a fő kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!