Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az apósnak pénzt kellett...

Az apósnak pénzt kellett kölcsön adni, hogyan kérjem szépen, hogy adja vissza?

Figyelt kérdés

250.000Ft.

Megmondtuk neki, hogy az a feltétel, hogy egy hónapon belül vissza adja. Már két hét eltelt...

Már az elején szerződést akartam vele iratni, mert ő egy megbízhatatlan jószág.

Csak a párom vissza fogott azzal a szöveggel, hogy az apjától sajnálom meg ilyenek...

Hogyan kell szépen szólni? Mindenen megsértődik meg aztán hallgathatjuk, hogy a pénz fontosabb meg pénzéhesek vagyunk...

Egyébként az após jól keres.

Már az elején mondta a párom, hogy nem szívesen ad neki, mert olyan érzése van belőle, hogy ezt a pénzt soha többet nem látjuk viszont.

Az após csak beszél róla még most is, hogy fókuszál rá meg ilyenek. Na nekem a tettek fontosabbak ő meg csak mondja, hogy ne féljünk vissza adja.

Gondoltam úgy fogalmazok, hogy már sok idő eltelt...nem lenne jobb apránként vissza adni? Hetente egy keveset? De kivagyok én, hogy beosszam a pénzét....?

2023. szept. 7. 06:24
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
87%
Akkor örüljetek most is.
2023. szept. 7. 20:10
 32/46 A kérdező kommentje:
Arról volt szó, hogy egy hónapon belül adja vissza...ergo 4 hét alatt.
2023. szept. 7. 20:10
 33/46 A kérdező kommentje:
Az ilyeneknek mint #31 keserű a szőlő?
2023. szept. 7. 20:11
 34/46 anonim ***** válasza:
92%
Nem, Kérdező, hanem arra reagál a 31-es, hogy azt mondtad, hogy öröm volt nektek, hogy segíthettetek. Akkor örömködjetek! Tudod, ebben az "örülök, hogy segítettem" dologban benne van az is, hogy nem sajnálom, hogy én kevesebb lettem a segítség miatt anyagilag. De te aktívan aggódsz, mióta kiadtad a kezedből a pénzt, minden nap lesed, mikor tér vissza hozzád végre. Ez nem az örömmel segítés kategória, legalább magadnak ne hazudj.
2023. szept. 8. 07:49
 35/46 anonim ***** válasza:
29%
Az nem keres jól, akinek kölcsön kell kérnie 250 ezer forintot.
2023. szept. 8. 15:25
 36/46 A kérdező kommentje:

Hahaha dejó, hogy nem Magyarországon élünk. A világon a legjobb dolog ami csak történhetett velünk, hogy nem kell napról napra a keserűségben élni, keserű emberekkel és ez a világon a legnagyobb problémánk! Köszönöm Magunknak! Megcsináltuk! 😁

Nem csak állandóan meleg van és körbe vesz számtalan tenger, hanem egy hét alatt annyi pénzt lehet keresni, mint Eu.-ban EGY HÓNAP alatt. Ez a minimum. Ráadásul még fiatalok is vagyunk. Kívánom, hogy ti se tudjátok hova tenni a pénzt annyi legyen nektek! Boldogabb az ember is, gondtalan is. Nem hat meg a messze levő savanyú ember amikor csak szuper emberek vesznek körbe! 😁

Köszi annak aki hasznos tanácsot adott, volt egy kevés belőlük is! ❤️

2023. szept. 8. 19:58
 37/46 anonim ***** válasza:
9%
Szívesen kérdező, a fanyalgókkal nem kell törődni. Sok a gyökér irigy magyar. Mi történt, sikerült beszélni apóssal?
2023. szept. 8. 20:11
 38/46 anonim ***** válasza:
80%
Aha. Meg az após is külföldön van. És külföldről kellett neki 250 ezer forint, mert jól keres, ami nektek egyébként meg se kottyan, mert 3 nap alatt megkeresitek az Európán kívüli, több tengerrel körbevett csodaszigeten. Még valami?
2023. szept. 8. 20:17
 39/46 A kérdező kommentje:
Pontosan ott vagyunk ahol az após ne viccelj! 😂 De te még biztosan nem költekeztél túl! 😂
2023. szept. 8. 20:22
 40/46 A kérdező kommentje:
#37 Na azt mondta ma, hogy jövőhéten odaadja a felét. Inkább azokra hallgattam akik azt tanácsolták, hogy várjam meg az egy hónapot. 😁
2023. szept. 8. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!