Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Eltilthatom anyós házától a...

Eltilthatom anyós házától a gyereket, ha?

Figyelt kérdés

Ha az udvar kutyaszar aknamező, a járdán is húgyfoltok vannak. A házba belépve kutya és macskahúgyszag fogad. A kutyapelenka mit sem ér nekik. Volt olyan is, hogy az állat ürüléke a padlón volt. Az átható húgyszagot pedig az ide oda vizelés okozhatja. Utoljára 10 éve éreztem ilyen szagot egy menhelyen :(

Cipővel lehet járni a házban, utána viszi minden szobába a szobacipővel. Persze azt mondja tisztaság van, nyugodtan játszhat a gyerek.

De az udvaron sem tud játszani, mert a betontól kezdve, a füvön át mindenhol van kutyaszar. Több kisállata van anyósomnak, csak a szarukat már nem szedi össze.

Most eldöntöttem, hogy nem mehet oda többet a kicsi, mert anyósom csak azért is lerakja a földre, utána hagyná hogy a kis keze a szájában turkáljon.

Eltilthatom onnan a gyereket? Eddig a párom velem ért egyet, hogy ott nem találkozhatnak, de félek hogy megenyhül mert az anyja. Az a környezet senkinek nem egészséges, de en nem tilthatom meg neki, hogy bent szarassa az állatait, pedig rá nezve is veszélyes a dolog.

2023. aug. 31. 23:26
1 2 3 4 5
 41/45 Darius- ***** válasza:
36%

Nagy fenéket bűn , azt csak te szeretnéd.

Erre az a válaszom, hogy nem szeretném, miért akarnék ártani neked ? Vannak törvények, amelyeket nem én írok. Amúgy azért érdekelt a véleményed, mert én is egyedül nevelek egy kisbabát, mert az anyja meghalt sajnos. Ha az új párod rendes ember, akkor próbáld bevonni őt is a gyereknevelésbe, segíthet. Az enyém is segít nekem, bár tudja a baba nem az övé. Ha nem így van, akkor szakíts. De ez csak tanács tőlem. Sok sikert.

2023. szept. 2. 01:17
 42/45 anonim ***** válasza:
13%

"Nem engedném el a gyereket, nem vihetné el. Filmes klisével élve: csak a testemen át!"

Akkor, ha ennyire biztos vagy a dolgodban, minek tetted fel a kérdést? Akkor ezek szerint te már eldöntötted, hogy eltilthatod, akkor mit számít, mit írunk?

2023. szept. 2. 07:32
 43/45 anonim ***** válasza:
67%

Aki szerint a férj elviheti. Igen, elviheti, de ha van egy csepp esze, felfogja, hogy a kutyaszarban tapicskolás és annak megevése nem megfelelő senki számára, pláne egy kisbabának. Ha meg szerinte rendben van, a kérdezőnek érdemes lenne váláson, de minimum párterápián gondolkozni.

A mai fszik inkább belemennek bármibe, csak anyuci meg ne sértődjön.

2023. szept. 2. 08:20
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Elméletileg elviheti apuka, de neki sincs joga a baba testi épségeét veszélyeztető helyre vinni! És ha 70-nél magasabb az IQ-ja, akkor nem is akarja.

Ha viszont neki megfelelő a hugyos-szaros putri, akkor meg a kérdezőnek nem kellett volna hozzámenni feleségül.

2023. szept. 2. 21:21
 45/45 anonim ***** válasza:
40%

"Aki szerint a férj elviheti. Igen, elviheti"

Akkor?

Ez volt a kérdés, nem az, jó dolog-e a putris ház, hanem hogy elviheti-e.

Minden más csak rizsa. A kérdezőnek meg ne itt legyen nagy szája, hanem a férjével szemben, bár ha neki megfelelt ilyen pasi, akinek jó a kutyasz*ros ház, nem tudom, minek panaszkodok.

2023. szept. 2. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!