Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Eltilthatom anyós házától a...

Eltilthatom anyós házától a gyereket, ha?

Figyelt kérdés

Ha az udvar kutyaszar aknamező, a járdán is húgyfoltok vannak. A házba belépve kutya és macskahúgyszag fogad. A kutyapelenka mit sem ér nekik. Volt olyan is, hogy az állat ürüléke a padlón volt. Az átható húgyszagot pedig az ide oda vizelés okozhatja. Utoljára 10 éve éreztem ilyen szagot egy menhelyen :(

Cipővel lehet járni a házban, utána viszi minden szobába a szobacipővel. Persze azt mondja tisztaság van, nyugodtan játszhat a gyerek.

De az udvaron sem tud játszani, mert a betontól kezdve, a füvön át mindenhol van kutyaszar. Több kisállata van anyósomnak, csak a szarukat már nem szedi össze.

Most eldöntöttem, hogy nem mehet oda többet a kicsi, mert anyósom csak azért is lerakja a földre, utána hagyná hogy a kis keze a szájában turkáljon.

Eltilthatom onnan a gyereket? Eddig a párom velem ért egyet, hogy ott nem találkozhatnak, de félek hogy megenyhül mert az anyja. Az a környezet senkinek nem egészséges, de en nem tilthatom meg neki, hogy bent szarassa az állatait, pedig rá nezve is veszélyes a dolog.

2023. aug. 31. 23:26
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, és mit csinálsz, ha a férjed azt mondja, hogy ő pedig elviszi a gyereket?
2023. szept. 1. 13:40
 32/45 anonim ***** válasza:
20%
Én a születésétől fogva úgy alakítottam a dolgokat, hogy a gyerek kizárólag az enyém. A nemzője azt se tudta,hogy a világon van. Egyedül neveltem,nem okozott gondot az eltartása. Később férjhez mentem,de ott evidens volt,hogy a gyerek az enyém. Tettem mindezt kifejezetten azért, mert nem akartam,hogy egy hím az 1 db ondósejtjéért cserébe jogokat formálhasson,vagy megkeserítse bármilyen formában az életünket.
2023. szept. 1. 13:47
 33/45 A kérdező kommentje:

31, a gyermekvédelmiseknek nem hiszem, hogy tetszenének a körülmények.

32es, hát teljesen megértelek.. :(

2023. szept. 1. 14:12
 34/45 Med_fet_ati ***** válasza:
42%
#32 és cserébe sem vársz el semmit a férjedtől? Akkor minek az egyáltalán?
2023. szept. 1. 14:25
 35/45 anonim ***** válasza:
30%

Kérdezô, de nem értem, te most majd kihívod a gyermekvédelmet anyósodhoz? Ők be sem fognak oda menni (milyen alapon mehetnének be valaki hàzába, ahova nincs bejelentve a gyerek?), nem értem, mit akarsz ezzel a gyermekvédelemmel, ők csak azzal a körmyezettel foglalkoznak, ahol a gyerek él. Semmilyen hatóság nem foglalkozik azzal, ki van a nagyszülőknél.

De még mindig nem írtál, mit reagálnál, ha a férjed azt mondaná, hogy ő viszi a gyereket nélküled is? Vagy akkor te se viheted a saját szüleidhez?

2023. szept. 1. 14:39
 36/45 anonim ***** válasza:
43%
34-miért cserébe? A férjem szereti a gyereket,de pontosan tudja hogy nem az övé, úgyhogy a gyereket érintő lényegi dolgokba nincs beleszólása. Mivel a gyereket és magamat is el tudom tartani,ha szükséges, nem vagyok függő viszonyban vele.
2023. szept. 1. 16:18
 37/45 Heavenly Host 77 válasza:
91%
De eltilthatod mert veszélyes rá nézve az a környezet
2023. szept. 1. 16:23
 38/45 A kérdező kommentje:

37es válaszoló, igen, sajnos az!

-35 Azért épelméjű ember belátja, hogy ez egészségre veszélyes, egyébkent meg undorító környezet. Az ajtóban felfordul a gyomrod a húgyszagtól. Nem engedném el a gyereket, nem vihetné el. Filmes klisével élve: csak a testemen át! :)

2023. szept. 1. 18:10
 39/45 Darius- ***** válasza:
25%
32- Bántalmaz a férjed ? Ne itt picsogj és gyűlőlködj. Sok az ilyen, de nem minden férfi egyforma. Te sem lennél itt, ha apád nem volna és az ondósejtje. A gyerek közös, ha az apja nem tud róla az bűn. Ha itt valaki emiatt feljelent, ne csodálkozz.
2023. szept. 2. 00:05
 40/45 anonim ***** válasza:
65%
39- szövegértéseddel nagy bajok vannak. Hol olvastad, hogy bántalmaz a férjem??? Nem volt picsogás se, te mit véltél annak? Nem jelent fel, mert nem tud róla. Nagy fenéket bűn , azt csak te szeretnéd. Az a bűn, hogy az 1db sejtjükért cserébe jogokat formálnak mindenre, az anyára és a gyerekre is. Én a környezetemben élők kárán tanulva ezt a megoldást láttam a legkellemesebbnek, legbiztonságosabbnak a magam és a gyerek számára is.Engem ne vegzáljon senki, ne erőltesse rám az akaratát. Kell gyerek a pasinak? Szüljön magának egyet! Ha meg nem tud, akkor bánjon ugy a gyerekkel és az anyával, hogy vele akarjon maradni a nő, nem pedig elmenekülni tőle. Igen, mindkettővel bánjon jól, mert az anya és a gyerek egy csomagban jár.
2023. szept. 2. 00:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!