Eltilthatom anyós házától a gyereket, ha?
Ha az udvar kutyaszar aknamező, a járdán is húgyfoltok vannak. A házba belépve kutya és macskahúgyszag fogad. A kutyapelenka mit sem ér nekik. Volt olyan is, hogy az állat ürüléke a padlón volt. Az átható húgyszagot pedig az ide oda vizelés okozhatja. Utoljára 10 éve éreztem ilyen szagot egy menhelyen :(
Cipővel lehet járni a házban, utána viszi minden szobába a szobacipővel. Persze azt mondja tisztaság van, nyugodtan játszhat a gyerek.
De az udvaron sem tud játszani, mert a betontól kezdve, a füvön át mindenhol van kutyaszar. Több kisállata van anyósomnak, csak a szarukat már nem szedi össze.
Most eldöntöttem, hogy nem mehet oda többet a kicsi, mert anyósom csak azért is lerakja a földre, utána hagyná hogy a kis keze a szájában turkáljon.
Eltilthatom onnan a gyereket? Eddig a párom velem ért egyet, hogy ott nem találkozhatnak, de félek hogy megenyhül mert az anyja. Az a környezet senkinek nem egészséges, de en nem tilthatom meg neki, hogy bent szarassa az állatait, pedig rá nezve is veszélyes a dolog.
31, a gyermekvédelmiseknek nem hiszem, hogy tetszenének a körülmények.
32es, hát teljesen megértelek.. :(
Kérdezô, de nem értem, te most majd kihívod a gyermekvédelmet anyósodhoz? Ők be sem fognak oda menni (milyen alapon mehetnének be valaki hàzába, ahova nincs bejelentve a gyerek?), nem értem, mit akarsz ezzel a gyermekvédelemmel, ők csak azzal a körmyezettel foglalkoznak, ahol a gyerek él. Semmilyen hatóság nem foglalkozik azzal, ki van a nagyszülőknél.
De még mindig nem írtál, mit reagálnál, ha a férjed azt mondaná, hogy ő viszi a gyereket nélküled is? Vagy akkor te se viheted a saját szüleidhez?
37es válaszoló, igen, sajnos az!
-35 Azért épelméjű ember belátja, hogy ez egészségre veszélyes, egyébkent meg undorító környezet. Az ajtóban felfordul a gyomrod a húgyszagtól. Nem engedném el a gyereket, nem vihetné el. Filmes klisével élve: csak a testemen át! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!