Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Férjem nem tud határokat...

Férjem nem tud határokat húzni a szüleivel szemben, de bele ment hogy menjünk házassági tanácsadásra. Milyen tanácsadókat ajánlotok? Terápián mire számítsunk?

Figyelt kérdés
Mióta megszületett a gyerekünk annyira elfajult ez az egész hogy nem értik azt sem ha egy hétvégén szeretnénk csak hármasban lenni. Nagyon fullasztó már ez az egész. A határhúzás hosszabb távon nem sikerül. Rengeteget veszekszünk emiatt a férjemmel. Tudnátok ajánlani jó szakembert aki tudna segíteni párkapcsolatunk javítása mellett a mérgező kapcsolat feltárásában és rendezésében?

2023. aug. 29. 17:18
1 2 3 4 5 6
 21/52 Darius- ***** válasza:
17%
Minek a terápia ? Megmondjátok nekik mennyi időnként mehetnek. Ha gyakrabban megy, nem engeditek be. Vagy otthagyjátok a gyereket nekik addig és ti elmentek valahová szórakozni. Akik itt válást írtak, azok a saját elcseszett kapcsolatukból indultak ki. Válni akkor kell, ha a férjed nem enged szabadon dönteni téged és korlátoz, viszont itt a címben úgy szerepel, mint aki együttműködik veled. A szüleit látnia kell, viszont nem olyan gyakran mint az esetedben. Szerintem heti egy nap lenne az ideális látogatás tőlük, amely lehet egész napos is akár, így tudnának sok dologban is segíteni a baba körül, de ezt nektek kell eldönteni.
2023. aug. 30. 00:31
 22/52 anonim ***** válasza:
29%

Melyik csaladsegítőnel van terápia? 🤣

Persze a gyerek életét bizzuk egy tinire vagy kb bárkire, de jó tanács.

Én megbeszélnem velük hogy két hetente vasárnap együtt ebédelünk hétköznap 1x talalkozunk, ezenkívül sok a dolgotok. Ha nwm tartják be, te szóltál előre, nem engeded be őket.

2023. aug. 30. 01:03
 23/52 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, minek szültél ilyen xarfaxúnak... Mit lehet szeretni egy emberben,aki ennyire nem tudja meghúzni a hatàrait?
2023. aug. 30. 01:09
 24/52 anonim ***** válasza:
88%
Kéthetente vasárnap? És akkor váltóhéten meg a másik nagyszülőknél, nekik meg semmi idejük egymásra.
2023. aug. 30. 01:35
 25/52 anonim ***** válasza:
84%
Sajnálom, kérdező, de ez, hogy "a szakembernek elhinném", csak időhúzás, duma, hogy ne legyen balhé. Akkor meg a szakemberrel lenne baja, hogy ez nem is jó, keressünk másikat. Hiszen te mondod, hogy tudja, hogy gáz ez az egész, de annyira tart a szüleitől, hogy nem képes nemet mondani. Neki kellene segítség, hogy ne féljen tőlük ennyire. De szerintem már késő. Én nem tudnék rá férfiként tekinteni, ő a szememben csak egy reszkető kisgyerek lenne. Nagy csoda kell, hogy ez menthető legyen.
2023. aug. 30. 05:47
 26/52 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem inkább neked kéne szakember ezzel a toxic viselkedéssel.
2023. aug. 30. 07:14
 27/52 anonim ***** válasza:
93%
Mihalec jogosulatlanul hívja magát párterapeutának, annak kötelező kritériuma ugyanis, hogy pszichológus legyen. Na ő nem az, "Adventista Teológiai Főiskola – “Hitoktató-lelkész”. Bár ezt gondosan titkolja a honlapján. Inkább csak nárcisztikus médiaceleb.
2023. aug. 30. 08:45
 28/52 anonim ***** válasza:
89%
Költözzetek jó messzire. Mi most épp ezt csináljuk, mert elegünk van. Ugyanez, hogy főztek a kérdezésünk nélkül, ugorjunk át, és aztán önthetjük ki, mert egyszerűen nem tudunk annyit enni, pedig utálunk pazarolni; hogy kitaláltak valami programot, és megy az érzelmi zsarolás, hogy de a gyerekek hogy szeretnék; hogy a telken ezt meg azt kell csinálni, de nem bírják; hogy ha a gyerekek náluk vannak, le se tojják, mit kérek és csak csokin és kólán élnek meg mesét néznek egész nap zombiként... Csak már 40 felett vagyunk, második házasságban, jó pár gyerekkel mindkét oldalról. Szeretjük a szüleink, de a pokol is ugye jószándékkal van kikövezve és egy házasságunk már részben tönkre ment emiatt - szóval kicsit későn, de felnövünk :) Már csak azon megy a drukkolás, ne most robbanjanak le...
2023. aug. 30. 09:03
 29/52 anonim ***** válasza:
86%

Miért nem mondod meg TE MAGAD? Nem értem, komolyan. Bajod van velük, eléjük állsz és kerek-perec közlöd.

Felnőtt emberként nem hiszem, hogy másnak kellene intézni a te bajodat.

2023. aug. 30. 09:48
 30/52 A kérdező kommentje:

25/30

Nem egészen így szokott lenni. Sokszor nagyon csúnyán megmondja nekik hogy nem, szükségtelen durvasággal is. A baj hogy egyszer csak mégis enged. Hozzám már annyi jut el hogy mégis jönnek/megyünk. Utolsó balhénk akkor volt amikor tudtam hogy megint befoglalják a hétvégét. Direkt foglaltam szállást hogy elutazzunk, egy rakás pénzt költöttem már végső elkeseredésemben. Erre indulás előtt egy nappal közölte a férjem hogy haza felé megyünk a szüleihez mert ők vigyáznak a házra amíg oda leszünk. Ő szerinte ennyivel mindig tartozunk. Az én anyukám is vigyázott már az állatainkra de ott nem elvárás hogy akkor cserébe minden nyomorult hétvégét vele kell töltenünk. Nem rossz szándékú a férjem családja csak nem tisztelnek minket se szülőként (hátunk mögött tömik a gyereket az ezredik összeveszés után is, ilyenek) és nem tisztelik a magánéletünket sem. Mindenről azonnal tudni akarnak, ha a barátainkkal találkozunk miért nem hívjuk őket vagy miért nem hozzájuk megyünk? És ezt sértődéssel meg minden manipulációs taktikával megspékelve. Nem értik a nemet. Így képzeljétek el. Lehet ez van akinek tetszene, nekem fojtogató. Az én szüleim nem ilyenek. Örülnek ha megyünk de nincs terror. Nem szeretnék ehhez hozzá szokni.

2023. aug. 30. 10:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!