Mit reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Anyósom nagyon ritkán látja a gyerekeimet. Utóbbi egy év távlatából legkisebb gyerek születése,keresztelő. 3 gyerekem van. Telefonon soha nem beszél velük, páromat megkérdezi hogy vannak... valamelyik nap mondja, küldjünk már róluk képeket... én meg azért se. Igazam van? Ha látni akarja őket jöjjön le. 40 km nem.távolság sztem, ő arra fogja2023. aug. 13. 08:05
11/15 anonim válasza:
Én se küldenék, de a konfliktust nektek kell rendezni. Mert itt valami más is van a felszín alatt, amit nem mondasz el.
12/15 anonim válasza:
Nincs igazad. Magadnak szülted, nem neki. Igazán eldöntheti ő, mennyire folyik bele az életetekbe. Ha odamenne, akkor meg az lenne a bajod, hogy miért akkor, miért annyi ideig, miért úgy beszél a gyerekkel, miért az az ajándékot hozta.
13/15 anonim válasza:
Az én anyósom a szomszéd utcából nem ért át sose. Mikor mi mentünk, le se tojta a lányunkat.
Már nem hiányzik. Van másik 4 unokája, a miénket nem is számolta sosem bele a létszámba.
Ő ilyen. Remélem egyszer pofára esik.
A férjem nyíltan utálja az anyját (kihasználta anyagilag teljesen, amíg volt "haszna", addig foglalkozott csak vele. Mióta külön élünk, azóta nem őt pénzeli, így már nem is jó gyereke.?
14/15 anonim válasza:
"Telefonon soha nem beszél velük" - Hány évesek a gyerekek?
15/15 anonim válasza:
Milyen előnyöd származik abból, hogy nem küldesz neki?
Milyen hátrányod származna, ha küldenél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!