Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit reagálnátok erre?

Mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Anyósom nagyon ritkán látja a gyerekeimet. Utóbbi egy év távlatából legkisebb gyerek születése,keresztelő. 3 gyerekem van. Telefonon soha nem beszél velük, páromat megkérdezi hogy vannak... valamelyik nap mondja, küldjünk már róluk képeket... én meg azért se. Igazam van? Ha látni akarja őket jöjjön le. 40 km nem.távolság sztem, ő arra fogja
2023. aug. 13. 08:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

Hát elég hülye vagy, ha emiatt nem küldesz képet, remélhetöleg a párod értelmesebb.

A 40 km meg tavolság, de ha szerinted nem az, miért nem látogatod te az anyósékat a gyerekekkel????

2023. aug. 13. 08:09
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
Nők... cica harc.
2023. aug. 13. 08:41
 3/15 anonim ***** válasza:
56%

TE miért nem viszed hozzá? Nem elvárni kell :D

Én meg azért se - szerencsétlen gyerekek a passzív-agresszív hülye anyjukkal... őszintén sajnálom őket :(

2023. aug. 13. 08:43
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Ellenére volt a házasságotoknak? Talán ebből ered a távolságtartása.

Én is javaslom, hogy látogassátok meg őt Ti.

2023. aug. 13. 08:43
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Ti mikor látogattátok őt meg utoljara?
2023. aug. 13. 08:56
 6/15 anonim ***** válasza:
49%
Én se mutogatnám a gyerekem olxannak, aki nyilvánvalóan nem kíváncsi rá.
2023. aug. 13. 08:58
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg küldjél képet, és örülj, hogy nem megy. Gondolj bele, ha folyton ott lebzselne, itt a gyk-n is hány olyan kérdés van.
2023. aug. 13. 09:02
 8/15 anonim ***** válasza:
11%
Anyós....porhanyós.
2023. aug. 13. 09:06
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Menjetek ti.
2023. aug. 13. 12:39
 10/15 anonim ***** válasza:
58%

Akik itt azt írják, hogy vigye ő... Hát rohadtul nem, ha valaki kíváncsi a gyerekeimre, akkor megmozdul, nem írja, hogy mozgásképtelen lenne. Nehogy már 3 gyerekkel kelljen mindent felpakolva utazni, mert a drága mama képtelen megtenni ezt, de Mariskával a piacra minden héten kétszer elmegy.

De a képek jól jönnének, hogy mutogassa, milyen fasza nagymama...

Én akkor untam meg ezt a kép küldést, mikor folyton jött, hogy bezzeg xy gyereke ezt csinálja, azt csinálja... hát akkor nézegesd azt.

2023. aug. 13. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!