Hogyan reagálnátok le ha az anyósotok rátok nyitna az közben?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 16:34
1/25 anonim válasza:
Nem laknék alapból vele, egy az h egy óra is bőven elég belőle, sosem ártott, kedvelem, de nem vagyunk egy hullámhosszon, ennyi. Ezen okból a saját anyámmal sem laknék. Hiába szeretem, nem lehet egy jóízűt beszélgetni vagy d.ni
2/25 anonim válasza:
Na de most mire gondolsz, Az közben, az közben, vagy pedig AZ közben?
3/25 anonim válasza:
Inkább ő nyisson rám, minthogy én rá.
4/25 anonim válasza:
Kizárt, hogy megtörténjen, mindig kopogunk a wc ajtón, nem nyitunk egymásra sz@rás közben.
5/25 anonim válasza:
Másnap szerelnék zárat az ajtómra.
6/25 anonim válasza:
Nem nyitnak, bármi legyen is az "az". Volt gyerekszobájuk, jah nem volt, de intelligensek.
7/25 anonim válasza:
Furcsállnám, ha csak úgy rámnyitna, mert egyébként mindig ott van ő is.
8/25 anonim válasza:
Mindig bezárom az ajtót, amikor kecskét áldozok. Szexelni meg eleve az anyósommal szoktam.
9/25 anonim válasza:
8. B+, épp altatom a gyereket, de ezen visítva fel kellett röhögnöm, és felébredt. Most nyilván áldozhatom fel a kecskét, hogy újra bealudjon. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!