Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan reagálnátok le ha az...

Hogyan reagálnátok le ha az anyósotok rátok nyitna az közben?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 1. 16:34
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

Ránk már nyitott azóta se kedvel pedig ez az elején volt...

Külön élt a fia de kedves mama nem adta vissza a kulcsot amikor a fia kérte.

Mondjuk úgy nagyban dolgozott rajtam a párom anyósomat azóta se értem, hogy nem hallottuk meg kicsapta az ajtót jól megnézett majd elrohant.

Azóta kaptam tőle egy "kedves" becenevet a kis*urvát...

(Az vagyok számára pedig a fia volt az első)

2023. ápr. 1. 22:23
 22/25 anonim ***** válasza:
94%
Biztos neki az inszeminátor csinálta a bébit
2023. ápr. 1. 22:50
 23/25 anonim ***** válasza:
91%
#20-at miért kellett lepontozni? Ő az egyetlen, aki tényleg a kérdésre válaszolt, bármilyen értelmetlen is legyen az. :D
2023. ápr. 1. 23:12
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Még nem volt az anyósom, mert fiatalok voltunk és még csak jártunk. Ránk nyitott, mert annyi esze nem volt hogy kopogjon, kulcs pedig sose volt a fiuk szobájához, nehogy valami baja legyen zárt ajtó mögött, és akkor nem tudnak hozzá bemenni. 😑

Szóval feltétlenül az ajtón bedugott fejjel kellett közölnie, hogy elmegy boltba. (Kit érdekel?)

Mi csak lefagytunk.

Később nagyon azt akarta, hogy náluk éljünk, el ne költözzön a fia, inkább én is menjek oda. Hááááát soha.

2023. ápr. 2. 07:43
 25/25 anonim ***** válasza:
82%
Biztos csak a helyesírási szabályzatot akarta odaadni neked, szóval én a helyedben elvettem volna tőle, jól jöhet olvasnivalónak a wc-n, és a végén még magyarul is megtanulsz.
2023. ápr. 2. 18:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!