Anyós irányítja és ugráltatja a férjemet, aki ezt nem
látja. Mit tegyek/mondjak neki, hogy ne hagyja magát?
Figyelt kérdés
Friss házasok vagyunk, es anyósom folyamat ugráltatni akarja a férjemet, aki meg ugrik neki azonnal es nem tud nemet mondani. A testvéreivel ugyanez a helyzet. Nem értem hogy nem látja, hogy ki van használva általuk, többször is mondtam neki, hogy ne hagyja magát de sajnos eredménytelenül.
"Nem értem hogy nem látja, hogy ki van használva általuk, többször is mondtam neki, hogy ne hagyja magát de sajnos eredménytelenül."
Én ezt a részt nem értem. Ahhoz megyek hozzá akivel azonos az értékrendem, akivel lényegi dolgokról azonosan gondolkodunk, hisz együtt haladunk előre az életben, ha homlok egyenest másképp lát dolgokat, mi a fenét kerestek egymás mellett. Te csak egy ideált kergették, sosem a valóságba voltál szerelmes és most esett le.
2023. júl. 25. 11:44
22/35 anonim válasza:
A másik ha a férjem semmibe veszi a véleményemet az is elég gáz, inkább ezen gondolkodj. Ha abba a családba nem illesz bele, akkor nem az egész családot kell megváltoztat i, hanem a rendszer majd kiköpi az oda nem illő zavaró tényezőt. Ha ők anyuci pici fiai 40 éve akkor nem fognak ezután másképp viselkedni
2023. júl. 25. 11:46
23/35 anonim válasza:
Elválni, leginkább - ha már sikerült egy életképtelennel összeállnod. :( Igazán sajnállak, és gyereket még véletlenül se vállalj ilyen kisfiúval, mert sohasem áll majd ki értetek, de te majd eheted anyós miatt a kefét.
2023. júl. 25. 11:47
24/35 anonim válasza:
23, kisfiú? Jobb egy papucs, aki a hárpia felesége kedvéért dobja a családját??? mert nekem meg olyan pasi nem kellene, aki nem törődik a szüleivel.
2023. júl. 25. 11:51
25/35 anonim válasza:
24es, valószínűleg nem voltál még anyuci pici fiával kapcsolatban, azzal egy házasság eleve bukó, vagy kimeritő, kiborító, klinikai eset
2023. júl. 25. 11:56
26/35 anonim válasza:
Gondolom így nőtt fel a párod, hogy az anyja ugráltatta meg uralkodott rajta stb. Sajnálom, de ebben a kapcsolatban nem leszel igazán boldog soha sem mert az anyja ha tetszik, ha nem mindig utána fog nyúlni a férjed után. Ja, és az ilyen férfi sosem fog megváltozni. Hidd el, tapasztalatból beszélek.
2023. júl. 25. 11:56
27/35 anonim válasza:
25, drágám, 20 éve lakom az anyósommal, mert balesetben megsérült és nem képes önellátásra. Szóval mellé.
2023. júl. 25. 11:57
28/35 anonim válasza:
Ne hívj drágádnak cica 😂
Attól h én mellé lőttem, még én élek szabadon kettőnk közül
2023. júl. 25. 12:01
29/35 anonim válasza:
Kérdező, ott cseszted el, hogy volt valami, ami neked nagyon nem felelt meg, de félre néztél, és úgy gondoltad, hogy majd esküvő után megváltoztatod. A rossz hír az, hogy ez nem fog menni. A jó hír, hogy elválhatsz (és még nincs gyerek).
2023. júl. 25. 12:41
30/35 anonim válasza:
Mi itt nem tudhatjuk, hogy valóban az anyós ugráltatja-e a fiát, vagy csak a menynek nem tetszik, hogy a srác besegít néha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!