Anyós irányítja és ugráltatja a férjemet, aki ezt nem látja. Mit tegyek/mondjak neki, hogy ne hagyja magát?
Friss házasok vagyunk, es anyósom folyamat ugráltatni akarja a férjemet, aki meg ugrik neki azonnal es nem tud nemet mondani. A testvéreivel ugyanez a helyzet. Nem értem hogy nem látja, hogy ki van használva általuk, többször is mondtam neki, hogy ne hagyja magát de sajnos eredménytelenül.
Mit tehetnék, hogy ez változzon?
De ez miben jelentkezik?
Mert én azt látom nő létemre is, hogy a feleségeknek minden rossz, amit anyós csinál, minden irányítás, beleszólás, stb, amit a saját anyjuktól meg elfogadnak.
Lehet, hogy nem irányítja a pasit, hanem annak szimplán az a véleménye, nézete valamiről , mint az anyjának.
De egyébként, irányítani azt lehet, aki hagyja, ergo itt a férjed hibás elsősorban. Aztán te, mert látnod kellett évek óta, hogy ez van, mégis hozzámentél.
Na ez a videó pont arról szól, amikor te felismered, hogy gáz van az anyóssal, de a férjed még nem. Nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!