Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha kihagyom a vőlegényem...

Ha kihagyom a vőlegényem apukájának a 60. szülinapját, okkal, de a keresztapja szülinapján ott voltam annó, az mennyire ultra ciki?

Figyelt kérdés

Dolgozok, fáradt vagyok sok a dolgom, egyszerűen nem bírok.

2023. júl. 12. 17:29
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
75%

Neki is fontos hogy majd láthassák ha lesz "purdé". Nyilván vigyázhatnak is rá! :D az meg segítség a fiuknak! Nem csak nekem.

Remélem mindig pont akkor lesznek halálosan fáradtak mikor majd a gyerekedre kell vigyázni. Azt meg még mindig nem magyaráztad meg miért lenne segítség a fiuknak hogy te elmehess fodrászhoz vagy barátnőzni pl? :-D

És a gyereket láthatják majd úgy is, hogy odatelepednek hozzátok heti-1-2 órára, esznek-isznak utána lelépnek

2023. júl. 29. 06:16
 42/43 anonim ***** válasza:
81%
A kérdező halálosan önző. Ő szerinte ki kell majd szolgálni, ha gyerekei lesznek, de ők nem tud a családért annyit megtenni, hogy elmegy egy születésnapra. Vizsgáltasd ki magad, ha fáradt vagy, meg egy mr sem ártana, mert baj van nála fent az tuti.
2023. júl. 29. 06:42
 43/43 anonim válasza:
Miért kellene elmennie? Én sem járok a párom családjának bulijaira.
okt. 5. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!