Ha kihagyom a vőlegényem apukájának a 60. szülinapját, okkal, de a keresztapja szülinapján ott voltam annó, az mennyire ultra ciki?
Dolgozok, fáradt vagyok sok a dolgom, egyszerűen nem bírok.
Nő
"Pedig itt volt, ezen az oldalon."
És neked ez mennyiben garancia arra, hogy normális volt, aki így válaszolt?
A születésnap nem csak a kiskorúak privilégiuma.
Azért egy 60-ikat kihagyni komoly indok nélkül bunkóság!
Ez egy jelentős születésnap, mondhatni mérföldkő, ahonnan már visszafordíthatatlanul öregnek tekinthető valaki és az öregek érzékenyebbek az ilyesmikre.
Menyasszonyként azért még jobban odateszik magukat az emberek.
Akárhány éves vagy, ennyit magadtól is kellene érezned!
Nagyon. Azért ez elég jelentős születésnap. neked hogy esne, ha a majdani anyósodék nem jönnének el a te vagy a gyereked születésnapjára, mert ők fáradtak?
Én is állandóan fáradt vagyok, de erőt veszek magamon. Maximum megmondod, hogy csak 1-2 órát tudsz maradni.
Nem érdekelne, ki mit gondol, de én is utálom a családi kötelező banzájokat, ami másról sem szól, mint utazni 80 km-t csak oda, ott tölteni 5 órát, majd utazni haza 80 km-t.
Elment a napom a nagy büdös semmire.
Mondjuk amióta elköltöztem, nincs ilyen problémám, mert nem utazok több, mint 600 km-t egy-egy családi eseményre.
Az nem opció, hogy kicsit ott vagy 1-2 órát és haza mész?
Akkor voltál is és pihenni is tudsz.
Mondjuk nem értem a párodat sem. Miért kell ultimátumot adnia? Vagy menj de végig vagy ne. 1-2 óra miért nem jó?
Mit jelent a végig? Hány órát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!