Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha kihagyom a vőlegényem...

Ha kihagyom a vőlegényem apukájának a 60. szülinapját, okkal, de a keresztapja szülinapján ott voltam annó, az mennyire ultra ciki?

Figyelt kérdés

Dolgozok, fáradt vagyok sok a dolgom, egyszerűen nem bírok.

2023. júl. 12. 17:29
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
93%

"Pedig itt volt, ezen az oldalon."

És neked ez mennyiben garancia arra, hogy normális volt, aki így válaszolt?

A születésnap nem csak a kiskorúak privilégiuma.

2023. júl. 12. 22:29
 12/43 anonim ***** válasza:
28%
Nem ciki
2023. júl. 12. 22:43
 13/43 anonim ***** válasza:
84%

Azért egy 60-ikat kihagyni komoly indok nélkül bunkóság!

Ez egy jelentős születésnap, mondhatni mérföldkő, ahonnan már visszafordíthatatlanul öregnek tekinthető valaki és az öregek érzékenyebbek az ilyesmikre.

Menyasszonyként azért még jobban odateszik magukat az emberek.

Akárhány éves vagy, ennyit magadtól is kellene érezned!

2023. júl. 12. 22:52
 14/43 A kérdező kommentje:
Szégyellem amúgy rohadtul. Totál csőbehúzva érzem magam. Mert annó voltam a nagybácsija szülinapján mert engem is elhívtak! Aztán sokkal később jött a vőlegényem apja szülinapja..hogy mennem kéne. Halálosan fáradt vagyok ehhez, De nem akarom,hogy emiatt rossz hatása legyen ennek a kapcsolatomra..és annak továbbfejlődésére.
2023. júl. 13. 00:03
 15/43 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon. Azért ez elég jelentős születésnap. neked hogy esne, ha a majdani anyósodék nem jönnének el a te vagy a gyereked születésnapjára, mert ők fáradtak?

Én is állandóan fáradt vagyok, de erőt veszek magamon. Maximum megmondod, hogy csak 1-2 órát tudsz maradni.

2023. júl. 13. 05:46
 16/43 anonim ***** válasza:
15%

Nem érdekelne, ki mit gondol, de én is utálom a családi kötelező banzájokat, ami másról sem szól, mint utazni 80 km-t csak oda, ott tölteni 5 órát, majd utazni haza 80 km-t.

Elment a napom a nagy büdös semmire.

Mondjuk amióta elköltöztem, nincs ilyen problémám, mert nem utazok több, mint 600 km-t egy-egy családi eseményre.

2023. júl. 13. 07:44
 17/43 anonim ***** válasza:
24%
És magasról leszrom, ki jön el az én szülinapomra, úgy mellesleg. :D
2023. júl. 13. 07:45
 18/43 anonim ***** válasza:
65%

Az nem opció, hogy kicsit ott vagy 1-2 órát és haza mész?

Akkor voltál is és pihenni is tudsz.

2023. júl. 13. 11:14
 19/43 A kérdező kommentje:
☹️ azt mondta párom,hogy vagy menjek el legyek végig,vagy ha nem akarok ne menjek. De haragot se akarok ebből mert..fontos hogy ne csak a vőlegényem legyen és persze ehhez kellenek dolgok DE azt sem lehet hogy mindiiiiiiiig en engedek és sose maradok otthon.
2023. júl. 13. 11:25
 20/43 anonim ***** válasza:
25%

Mondjuk nem értem a párodat sem. Miért kell ultimátumot adnia? Vagy menj de végig vagy ne. 1-2 óra miért nem jó?

Mit jelent a végig? Hány órát?

2023. júl. 13. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!