Ha kihagyom a vőlegényem apukájának a 60. szülinapját, okkal, de a keresztapja szülinapján ott voltam annó, az mennyire ultra ciki?
Dolgozok, fáradt vagyok sok a dolgom, egyszerűen nem bírok.
Nő
Tudom. Fura de én volt hogy megkértem "most szeretnék magam menni csak" és nem haragudtam meg ha nem jött. Mert rég láttam anyut kettesben akartam vele beszélni. De pont szülinapja volt így csak én köszöntöttem a kettőnk nevében. Amúgy nem tartottunk 50.et anyunak így nem is kellett mennie.. nem tehetek róla ha ők meg tartanak ilyen 50.-60. stb szülinapot.
Szerintem menjen aki papíron is rokon. Régen is ez volt. Ha már családtag. Nem?
A jegyes jó meg cuki így. De még nem családtag..
A "Neked hogy esne ha addig nem kezelne rokonnak" témára: nekem teljesen alap hogy nem hozzátartozó az aki nem házas. Azaz most hogy jegyesek vagyunk. Ez köztes fázis.
Tehát nem esne rosszul. Az egy dolog,hogy ők úgy tesznek mintha hozzájuk tartoznék. Fura!!! Mert a házasságkötésig nem tartozok hozzájuk. Ahogy az összes többi más ember aki még nem házas.
:D na!
Neki is fontos hogy majd láthassák ha lesz "purdé". Nyilván vigyázhatnak is rá! :D az meg segítség a fiuknak! Nem csak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!