Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha kihagyom a vőlegényem...

Ha kihagyom a vőlegényem apukájának a 60. szülinapját, okkal, de a keresztapja szülinapján ott voltam annó, az mennyire ultra ciki?

Figyelt kérdés

Dolgozok, fáradt vagyok sok a dolgom, egyszerűen nem bírok.

2023. júl. 12. 17:29
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Tudom. Fura de én volt hogy megkértem "most szeretnék magam menni csak" és nem haragudtam meg ha nem jött. Mert rég láttam anyut kettesben akartam vele beszélni. De pont szülinapja volt így csak én köszöntöttem a kettőnk nevében. Amúgy nem tartottunk 50.et anyunak így nem is kellett mennie.. nem tehetek róla ha ők meg tartanak ilyen 50.-60. stb szülinapot.

Szerintem menjen aki papíron is rokon. Régen is ez volt. Ha már családtag. Nem?

A jegyes jó meg cuki így. De még nem családtag..

2023. júl. 28. 15:43
 32/43 A kérdező kommentje:

A "Neked hogy esne ha addig nem kezelne rokonnak" témára: nekem teljesen alap hogy nem hozzátartozó az aki nem házas. Azaz most hogy jegyesek vagyunk. Ez köztes fázis.

Tehát nem esne rosszul. Az egy dolog,hogy ők úgy tesznek mintha hozzájuk tartoznék. Fura!!! Mert a házasságkötésig nem tartozok hozzájuk. Ahogy az összes többi más ember aki még nem házas.

2023. júl. 28. 15:45
 33/43 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy troll, engedjétek el!
2023. júl. 28. 17:27
 34/43 A kérdező kommentje:
Rohadtul nincs arra + energiám. Valós a dolog. És teljesen így gondolom. Akkor kell az ilyen eseményekre menni ha már egy család vagyunk. Addig mi a jó istennek menjen egy jegyes együttélő amíg nem családtag ?? Nem értem miért ekkora divat ez. Miért várják el a szülei akik még hivatalosam nem is az anyósék nekem, addig. Ki vagyok én nekik??..a fiuk menyasszonya és? De még nem a felesége. Ez van.
2023. júl. 28. 18:25
 35/43 anonim ***** válasza:
87%
Oké de ha neked kell tőlük valami, akkor se kelljenek. Mondjuk majd a purdéra vigyázni.
2023. júl. 28. 18:30
 36/43 A kérdező kommentje:
A purdéra vigyázni :))) az NEM csak az én nekem fontos dolgok közé sorolható. Megsúgom a páromnak épp úgy fontos. :) Ha neki kell,akkor a fiuknak segít a "purdéra" vigyázni. Nem csak nekem segít. :))
2023. júl. 28. 18:33
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
36os, igen a pasidnak valószínűleg nagyon fontos lesz hogy te énidőzhess és lepasszolhasd anyóséknak a gyereket:-D Kissé fordítva ülsz azon a lovon. Én ezek után anyósék helyében a szemedbe röhögnék bármit is kérsz majd.
2023. júl. 28. 18:36
 38/43 A kérdező kommentje:

:D na!

Neki is fontos hogy majd láthassák ha lesz "purdé". Nyilván vigyázhatnak is rá! :D az meg segítség a fiuknak! Nem csak nekem.

2023. júl. 28. 20:26
 39/43 anonim ***** válasza:
86%
Nem jò felfogàs!
2023. júl. 28. 22:37
 40/43 anonim ***** válasza:
86%
Ha a vőlegényed apja nem családtag akkor mi a rabok fszának voltál a nagybátyja hatvanasán? Az családtag? Nem érzed úgy hogy a saját szádba szarsz?
2023. júl. 29. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!