Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Az "ciki", ha a szülinapján...

Az "ciki", ha a szülinapján csak elviszem kajálni a barátomat?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt és már az összes ajándék ötletemet ellőttem
2018. ápr. 26. 16:08
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha nem kap más ajándékot
2018. ápr. 26. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
42%

És mi lenne, ha saját kezűleg csinálnál neki ajándékot? Képeslap, saját vers, plusz mellé süti vagy torta.

Egyébként igen, ciki, hogy csak kajálni viszed. Azt pluszba lenne célszerű.

Vagy vegyél neki egy inget, pólót, parfümöt, hisz ennyi idő alatt csak elhasználódnak a dolgai.

2018. ápr. 26. 16:38
 3/8 anonim válasza:
Hová viszed? Gundel meg a nyugati aluljárós hambis(különben imádom) közt van azért különbség. Szüleimmel élek,nálunk is ennyi a névnap születésnap én egy csomag pzsnek is jobban örülnek. De exeimmel imádtam étterembe járni.
2018. ápr. 26. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos. Azért mellé még vetesz egy apróságot, hogy legyen valami maradandó is.
2018. ápr. 26. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne az? Én el se viszem s mi már kb. 20 éve együtt vagyunk. Nem kötelező az ajándékozás minden családban, én soha nem adok ajándékot s ebből sosem volt senkinek sem baja. Ahány ház, annyi szokás...

Elvinni enni pedig lehet mindennapos és különleges esemény is, nagyon nem mindegy, hova viszed :)

2018. ápr. 26. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez önmagában nem, az mar inkább, hogy két év alatt, "ellőtted" az összes ajándék ötletedet. Mi lesz később?
2018. ápr. 26. 19:57
 7/8 anonim válasza:

En vettem egy parnahuzatot es rahimeztem,hogy szeretlek.

Eleg jol sikerult,nagyon orult neki.

2018. ápr. 26. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, az evés nálunk szerencsére nem szülinapi ajándék.

Keress valami élményajándékot, akár közöset is.

2018. ápr. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!