Ha kihagyom a vőlegényem apukájának a 60. szülinapját, okkal, de a keresztapja szülinapján ott voltam annó, az mennyire ultra ciki?
Figyelt kérdés
Dolgozok, fáradt vagyok sok a dolgom, egyszerűen nem bírok.
Nő
2023. júl. 12. 17:29
1/43 anonim válasza:
Én is kihagyom, családi okokból. Ciki, nem ciki, de ez van. Párszor eszembe fog még jutni, hogy de gáz vagyok, de nem tudok menni.
4/43 anonim válasza:
Hát eléggé. Pláne ilyen gyenge indokkal. Dehat te tudod, majd az se legyen ciki, ha a párod hagyja ki anyad születésnapját, vagy majd a közös gyerekét, mert faradt
5/43 anonim válasza:
Ezek ultragáz kifogások. Ha műtenének, máshova kell menned, ahova máskor nem tudsz, temetésre mész, az oké. De hogy dolgozol fáradt vagy és nem bírsz? Ez milyen gáz már?
6/43 anonim válasza:
"Dolgozok, fáradt vagyok sok a dolgom, egyszerűen nem bírok."
Ez az, amit úgy mondasz, hogy okkal hagyod ki? Nem, ezek kifogások.
Okkal akkor hagynád ki, ha pl. aznap arra az időre be lennél osztva a munkahelyeden.
7/43 anonim válasza:
Ez azért nem olyan izmos indok. Inább kifogás.
8/43 anonim válasza:
Nem az volt eddig, hogy felnőttként szülinapot ünnepelni ciki? Vagy most másik oldalról rúgunk?
9/43 anonim válasza:
"Nem az volt eddig, hogy felnőttként szülinapot ünnepelni ciki?"
Hol?
Mert normális embereknél nem az volt.
10/43 anonim válasza:
Pedig itt volt, ezen az oldalon.
Na rúgdossuk együtt. Magasztaljuk az embert, aki leszarja, hogy de legyél ott a szülinapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!