Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosomek állandóan velünk...

Anyosomek állandóan velünk jönnek nyaralni, hogy építsem le őket?

Figyelt kérdés

Múlt héten hármasban a feleségemmel és a gyerekkel titokban mentünk 3 napra nyaralni, mondtam a feleségemnek, hogy meg se említse, hogy elmegyünk, mert akkor majd jönnek szétnézni a házban, az udvaron, és persze biztos besertodtek volna, ha tudták volna, hogy nem visszük őket.

Már rohadtul elegem van, hogy őket és a feleségem tesoit családostul visszük nyaralni.

Mikor beszéltük a balatoni nyaralást sógornőm szóvá tette, hogy az anyjaek nem is tudtak róla. Én visszakerdeztem, hogy miért anyosodekat is hozod? Azt mondja isten ments! Mondom akkor miért vigyük mi a ti anyadekat állandóan?

2023. máj. 23. 21:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Mondjuk nem lennék olyan emberrel, aki képtelen leállítani a családját.

Az eljegyzésig sem jutnék, nemhogy még gyerekek. Hogyne.

A feleséged nem áll ki értetek, szóval vagy te kapod össze magad és közlöd anyukáékkal, hogy nem hívtják meg magukat - és te leszel a szmét mindenki szemében - vagy nyelsz, vagy elválsz.

Én elválnék, gyerek ide vagy oda. Nekem ez a nagycsaládos nyaralgatás KÉRETLENÜL hatalmas nem.

2023. máj. 24. 08:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem a problémát, vagy hogy kell ezt elképzelni?

A házhoz mi a fenének van kulcsuk, ha nem szeretitek, ha átvizsgálják a lakást, amíg nem vagytok otthon? Adjatok olyannak, akinél nem kell ettől tartani, mert volt gyerekszobája...

Nyaralni mentek. Ha kocsival, akkor ott limitált a hely, hogy tudnak menni, ha ti nem hívjátok őket? Ok. külön autó.

Szállás: dettó. Foglalnak maguknak, és jönnek veletek párhuzamosan?

Mibe telik megmondani, hogy nem nagycsaládos nyaralásra mentek, hanem csak ti hármasban töltenétek együtt egy kis minőségi időt?

2023. máj. 24. 08:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor beszéltük a balatoni nyaralást sógornőm szóvá tette, hogy az anyjaek nem is tudtak róla. Én visszakerdeztem, hogy miért anyosodekat is hozod? Azt mondja isten ments! Mondom akkor miért vigyük mi a ti anyadekat állandóan?"

Na végre, hogy megmondtad! És mi volt a válasz? Lett belőle legalább a sógornőékkel egy beszélgetés arról, hogy teljesen normális az, hogy az ember szeretne a szűk családjával kikapcsolódni, nincs rajta semmi sértődnivaló,, és titeket zavar, hogy mindig rátok akaszkodnak az ősök meg a tesók?

Én is elmúltam 30, mire megtanultam lelkiismeretfurdalás nélkül kimondani az ilyesmit, mint pl. hogy "figyeljetek, szeretnénk hármasban nyaralni". És rögtön leszögezni, hogy nem most az egyszer (mert általában szeretik úgy értelmezni, és a következő nyaralásra/szentestére/akármire megint bejelentkezni, mintha értetlenek lennének), hanem mindig. Mert úgy jobban szeretjük, azért.

Az az elképesztő, hogy a saját lányuk (feleséged) nem képes ezt megmondani a szüleinek. Legalább veled együtt megtehetné ezt a beszélgetést, mert nagyon gáz, ha rád tolja. Mit fog mondani? Azt, hogy "felőlem jöhetnétek, dehát a Józsi nem szeretné"?

Szóval tényleg csak ennyit kéne. Szóba hozni, hogy mentek a Balatonra, és az értetlenkedésre megmondani, hogy hármasban szeretnétek járni nyaralni, mert erre vágytok, mert csak. Ezt elsősorban a feleségednek kéne, de ha ennyire töketlen, akkor a minimum, hogy ott legyen melletted, és nagyon határozottan bólogasson, miközben te mondod, amit akarsz.

2023. máj. 24. 13:04
 14/20 A kérdező kommentje:

Egyszer mentünk Pozsonyba, mert ők régen sokat jártak oda és azóta bárhová megyünk, nem hívjuk őket, nekik ez természetes, hogy ők is jonnek. Mondtam a feleségemnek de ő örül es minél több időt velük akar még tölteni, mert az én szüleim ennyi évesen haltak meg mint most ők. Én ezt is megértem, de ha szólok én vagyok a szarhazi, de bezzeg fizikai munkára jó vagyok!

Anyósom borzasztó erőszakos, mindenbe beleszól, aposom tűri csendben, sokszor pedig már én kevernek le neki egyet ahogy megalázza apost mindenki előtt! De a feleségem is ramszolt, hogy ne beszéljek így az anyjával! Nem vagyok beszari, de valahogy úgy kellene tudtukra adjam, hogy nem jönnek, hogy nem hord el anyós mindenféle tetűnek utána.

2023. máj. 24. 18:44
 15/20 A kérdező kommentje:

Nincs kulcsuk a házhoz, de van hogy a feleségem elrakja egy helyr. Anyósom ismeri ezt a helyet.

Én mindig a kocsiba tartom az én kulcsom.

2023. máj. 24. 18:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Jah, hogy tulajdonképpen nem is az anyósék jelentik a fő problémát, hanem a felnőni képtelen, az anyja s-eggében ragadt feleségeddel. Őt neked kell helyretenni, bár, kétlem, hogy most lett ilyen...
2023. máj. 24. 19:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld már meg a feleségeddel, hogy töltsön velük annyi időt, amennyit akar, csak pont azt az egy hetet ne már... :D

Azt tölthetné mondjuk kivételesen veled. :D

2023. máj. 24. 20:15
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
Ameddig ilyen rakás inkompetens szerencsétlenek is lefialnak, mint az asszonyod, kérdező, miért lepődsz meg, hogy annyi az öngyilkos, a szenvedélybeteg, meg aki a zabálásba menekül? Ha még az anyjáéknak se tudja megmondani egy házas ember, hogy a szűk családjával akar nyaralni? Addig mit várunk egyéb területen való megbírkózással?
2023. máj. 25. 02:25
 19/20 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, bocsi, hogy ezt így leírom, de amikor jártatok az asszonnyal, az nem tűnt fel, hogy nem tud és nem is akar kibújni az anyja valagából? Meg látod, neki az sem elég, hogy szült, hogy legalább belássa, hogy ez beteg.Basszus, még az állatban is több az anyai ösztön, mert az legalább odáig eljut, hogy védje a családját... Szerinte honnan van az anyatigris kifejezés, amitől ő a lehető legmesszebb áll? Vagy tudja-e, mit csinál egy vaddisznó anyuka, ha baxtatják a gyerekét? Na, ez a 2 állat fixen jobb anya nála, most mondom ismeretlenül...
2023. máj. 25. 02:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem hívjátok őket ésmennek? Honnét tudják-mikor hova mentek?

A feleségeddel van gond.Menjek akkor ő velük nyaralni.Te meg mésza barátaiddal.Egy egy rossz házasság már.

2023. máj. 25. 12:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!