Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tudnám megakadályozni,h...

Hogyan tudnám megakadályozni,hogy az anyósom beleszóljon napi szinten az én illetve lányom életébe,holott már 3 éve elváltam a férjemtől?

Figyelt kérdés
Eddig csak havonta jelentkezett a probléma,de egyre gyakoribb.

2023. máj. 21. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha a ferjed le tudtad razni akkor az anyost is biztos sikerul.
2023. máj. 21. 23:13
 2/7 A kérdező kommentje:
De mikor találkoznak kedves anyuka is jelen van és egy 11 éves lány fejét könnyű telebeszélni,befolyásolható....
2023. máj. 21. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Rossz kategória.

Másrészt ezek szerint nem téged inzultál az anyós, hanem a gyereknek magyaráz.

11 éves azért annyira már nem buta, hogy ne fogja fel mi a helyzet. Mivel itt csak az egyik fél álláspontját ismerjük, így annyit tudok mondani, hogy beszélj a gyerekkel normálisan, és magyarázd el neki hogy rosszindulatból csinálja ezt az anyós.

2023. máj. 21. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

En megmondanám neki h addig nem kell talalkozni a gyerekkel amíg engem mocskol előtte. Majd szülinap húsvét karacsony, és szevasz.

Nagyon befolyásolhatóak a gyerekek, nem szabad hagyni. Nem ő szülte h akkora befolyása lehessen. Ahogy írta az első, ha az apját leráztad ezt is letudod

2023. máj. 22. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Mondanál példákat? Téged szid? Mert egy 11 évessel már meg lehet beszélni, hogy a mama milyen. Vaktában lövöldözni nem akarok, de talán jobban tudnánk válaszolni példák alapján.
2023. máj. 22. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Azért csak jobban hallgat rád a lányod nem? Megbeszéled vele hogy nem kell mindent elhinni a mamának.
2023. máj. 22. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem erőltetném mert annál rosszabb. Ha természetesen viselkedsz, nyugodt vagy és néha odateszed, hogy : megmondtam ... Egy tizenéves ezt simán észreveszi. Ha erőlködsz annák rosszabb. Nyugi a recept, ha nehéz is. A kevesebb legtöbbször több ;)
2023. máj. 23. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!