Mindenhez ért a ti anyósotok is?
24: nincs menye anyamnak, a batyam egyedulallo. Hidd el, senkivel osszesen egyuttveve nem veszekedtem annyit eletem soran, mint anyammal egyedul. Azota normalizalodott a kapcsolatunk, amiota 22 evesen elkoltoztem otthonrol, igaz nem messzire, mert eloszor varoson belulre, aztan 25 evesen 15 km-re es ennek 2 eve. Azota teljesen jo a kapcsolatunk. Elotte oltunk egymast mig otthon laktam.
2023. máj. 22. 07:05
32/43 A kérdező kommentje:
Na tessék. Elmentünk csempét választani a házba, azt persze hogy rábeszélte a páromat az anyuka hogy milyen legyen. Okádék-virágos mintázatú lett, mert neki az tetszett.
Soha többet nem jön velünk sohova.
#32 Ez nem az anyósod, hanem a párod hibája. Nekem az anyám nem tud beleszólni a dolgaimba, max javaslatot adni, cserébe a feleségemtől sem tűröm el, hogy az anyámat ócsárolja, ha egymással van bajuk, hagyjanak ki belőle, én meg egyiknek sem vagyok a papucsa.
2023. máj. 22. 11:35
Anyosom, akinek nincsen jogositvanya nagyon szeret az anyosulesrol magyarazni a sajat gyerekeinek, vagy eppen annak aki vezet.
Na a multkor biciklizett es a rendor megallitotta, hogy konkretan a jobbkezes utcanal simen tovabb biciklizett es nem adta meg az elsobbseget.
Nekem magyarazta, hogy milyen hulye a rendor, mert hogy az az ut amin o ment az szelesebb volt.
Hiaba magyaraztam neki a jobbkez szabalyt, engem is kioktatott a kreszbol.... 10en eve vezetek..
2023. máj. 23. 00:01
Az anyósom is szeret szájjal vezetni :D
Persze jogsija nincs...
Sogoromat kioktatta, hogy mit hogy kell a kertben csinálni, mert amit sogorom szülei mondanak az szar, ők hülye parasztok, mert évtizedek óta hektár foldjeik vannak, de ők nem értenek a földmuveleshez, na de anyósom, aki mindig is nagyvárosban élt és Borbás Marcsinal látta a tvben, hogy hogyan kell földet művelni ..
2023. máj. 23. 21:08
Az én anyósom 40 évig orosz(!) tanár volt. (Most már nyugdíjas.) Azt hiszem a mai 40+-os korosztálynak ezzel mindent elmondtam róla... Egyszerre tanár és vezérezredes vagy altábornagy is. Naná, hogy csak ő tud mindent, mindenki más meg semmit sem.
2023. máj. 24. 00:56
Nalunk most permetezni akart. Az hagyján hogy a saját portank a saját vetemenyunkkel és nem akarunk vegyszereket használni. Az sem eldobando dolog, hogy egész nap egyedül vagy 3kicsi gyerekkel, hozzányúlnak. Az epret a kertből eszik, reménykedem benne, hogy nem csak akkor mossák meg amikor látom... Volt is csetepaté belőle, hogy nem engedem mert ő kitalálta. Haszonállatok nem kellenek mert minek, büdösek, sok vele a munka és amúgy is meg lehet venni a boltba. Jaaa és rosszul is vannak tartva. Ez természetesen nem igaz. A férjem sosem csinál semmit jól. Aposom szerint állandó felügyeletet igényel a munkája során. Itt megjegyzem hogy mindenki meg van a munkájával elégedve csak O nem. Nagy volt a családi perpatvar mert már a kapun sem jöhet be, hogy úgy járjon keljen mint aki otthon van. Nemegyszer kiengedte az állatokat is az utcára, a gyerekek kiskutyaja el is tűnt. Ezen a ponton betelt a pohár. Most én vagyok a világ legrosszabb embere mert megkértem , hogyha idejön csukja be maga után a kaput, a barátait be hozza ide.
2023. máj. 30. 05:31
38/43 A kérdező kommentje:
Az én anyósom meg akarta magyarázni a diplomás, 30 éve épületgépészként tevékenykedő párjának hogy mi hogy van, mit hogy kell a házban, felújítás alatt.
Látnotok kellett volna szerencsétlen apósom fejét.
Természetesen mindenhez ért. Érettségi birtokában, egészségügyi kérdésekben még az orvosoknál is hozzáértőbbnek gondolja magát.
Véleménye szerint az én Leiden-mutációm például már régen elmúlhatott.
:-) ...
2023. jún. 6. 11:38
Olyan érdekesek ezek a válaszok.... Nyilván az itt kommentelők szülei is anyósok-apósok, ők is ugyanúgy jobban értenek mindenhez vajon, mint a saját szüleik?
2023. jún. 6. 11:46
Kapcsolódó kérdések: