Hogyan kezelitek a "mindenhez értő", titeket folyton megváltoztatni akaró nagyszülőket?
30 éves férfi vagyok (nem hetero, de ezt ők nem tudják), és ahányszor átmegyek a nagyszüleimhez, mindig nevelni akarnak - különösen nagypapám :
pl: "mikor vágatod le a hajad?" (ezt vagy 10 éve hallgatom), "mikor nősülsz meg", "miért ott dolgozol", "miért nem jársz divatos ruhákban stb.""mikor lesz gyereked".
most már ott tartok, hogy 5-10 percnél tovább nem tudok maradni náluk, mert elég önző dolognak tartom, hogy elvárják, h olyan életet éljek, ami nekik tetszik.
érdekelne, hogy aki hasonló helyzetben van, hogyan kezeli.
Nézd, nem tudják, hogy meleg vagy!
Ebből kifolyólag nőt még nem Láthattak veled akit hazavitték volna bemutatni!
Az ő szemükben nincs nagy szerencséd a nőkkel, és a maguk módján próbálják ezt orvosolni. Vagyis változtatni rajtad, hogy nagyobb eséllyel indulj a nők terén.
Én elmondanám az igazat.
Ők nem tudják, hogy teljesen más életet élsz.
Nincs igazán jelentősége, hogy meleg vagy, mert heteró is kerülhetné az általuk optimálisnak tartott dolgokat, ezt a részét azt hiszem te nagyítod fel, amellett, hogy megértem zavaróak.
A leírtak alapján én azt gondolom, nem csak ők feszítik ezt a témát, de te is hajlamos vagy befeszülni ahelyett hogy lazán félresöpörnéd.
Na, először is: nem tudom, hogy az egyszerűbb, homofób (proli) emberek miért írogatnak ide, a kérdés nem hozzájuk szól, és senki nem kérdezte, mi a véleményük a homoszexualitásról.
és egyébként is, aki utálja a melegeket, az miért ír ide??
Aztán: a kérdés nemcsak a homoszexualitásról szól, ha hetero lennék, akkor is irányítani akarnának + megváltoztatni.
5/8
szerencsére nem élek velük, de 1-2 km-re élnek, így gyakran be kell ugranom vmiért.
Amúgy sztem nálam is az lesz a vége, hogy vagy külföldre költözöm, vagy legalább pár megyével arrébb.
Mennyi idióta válaszoló van itt, te jó ég.
Heterón kívül még egy csomó más szexuális irányultság létezik, annyi alapján, hogy valaki nem heteró, miért kell rögtön buznyákozni?
Ha esetleg mégis homoszexuális, akkor mi van? Semmi bajuk nem lesz tőle a rokonoknak. Ha azon rinyálnak, hogy nem lesz gyereke, akkor csak szólok, hogy a gyerekvállalás nem függ a szexuális irányultságtól, heterók közül sem szeretne mindenki gyereket, még akkor sem, ha már régóta van párja vagy házastársa, és homoszexuálisok is akarhatnak gyereket vállalni (normális országokban, ahol léteznek alapvető emberi jogok, ezt meg is tehetik). Egyetlen rokonnak sincs hozzá semmi köze, hogy van-e párja a kérdezőnek és vállal-e gyereket. Senkinek sem kötelessége párkapcsolatban lenni és unokákat meg dédunokákat gyártani. Plusz senkinek se kötelező úgy kinéznie, úgy viselkednie és úgy dolgoznia, ahogy a rokonai akarják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!