Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mindenhez ért a ti anyósotok is?

Mindenhez ért a ti anyósotok is?

Figyelt kérdés
2023. máj. 20. 21:06
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
96%
Az én anyósom szülés után 2 nappal haza gyalogolt nagy csomaggal plusz a gyerekkel a kórházból, ráadásul egyedül, és rögtön tudta, hogy mit kell a gyerekkel csinálni. Pedig akkor még internet se "vót"!
2023. máj. 20. 22:05
 12/43 anonim ***** válasza:
95%
Nem, a mi csaladunkban en vagyok a szornyeteg meny.
2023. máj. 20. 22:09
 13/43 anonim ***** válasza:
94%
Meri neki mondani vki hogy nem rét vmihez?:D
2023. máj. 20. 22:12
 14/43 anonim ***** válasza:
91%
A mi családunkban én vagyok a k.rva, aki elvette a drága kisfiát. Ezt követően sógornőm lett, aki a másik kisfiát vette el... Idézőjeleket képzeljétek oda.
2023. máj. 20. 22:12
 15/43 anonim ***** válasza:
96%
Nem, a beleszólással már felhagyott, mert rájött, hogy semmire nem megy vele. Én egy mártírt ismerek személyesen. Egyenesen a középkori legendákból lépett ki. Bármikor is látom, neki nem kell soha semmi, ő nem eszik semmit, nem vesz semmit stb... Ehhez mindig van valami baja is, ami részben valós, de orvoshoz nem megy, mert úgyse csinálnak vele semmit. A legjobb, ha egy hasonló ismerőssel vannak együtt és elkezdik játszani a "kinek szarabb az élet" vetélkedőt. Megtanultam ráhagyni. Nem rossz szándékú egyébként, de ezt nem lehet máshogy kibírni.
2023. máj. 20. 22:15
 16/43 anonim ***** válasza:
95%
#15 Együttérzek. Ugyanez.
2023. máj. 20. 22:32
 17/43 A kérdező kommentje:

No akkor én is leírom.

Szintén nem rossz szándékú, de időnként túlzásba viszi hogy akkor most Ő, a tapasztalt anyuka megmagyarázza a "fiataloknak" hogy mit hogyan kell csinálni. Előre kigondolja hogy mit kell a házon csinálni, meg mennyi pénzt mire költsünk. Érted!? Azt a pénzt amit én keresek a saját munkámmal beosztja nekem! Meg a kis f...mat! :D

Azt ha mondom neki hogy nem, vérig van sértve.

Mindemellett sokmindenben segít azért, szóval nem rossz ember, de anyósnak sem a legjobb amit kívánhatnék.

2023. máj. 20. 22:32
 18/43 anonim ***** válasza:
94%

Az en anyosom pialni tud a legjobban, ahhoz nagyon ert. A munkahoz mar kevesbe.

Aposom a politikahoz ert, meg a macskakhoz. Nekem probalja ecsetelni, miert szuleszti folyton a macskait: hogy legyen utanpotlas. Na de akkor a kolykoket miert teszi el lab alol? Mert tul sok szuletik (na baszdmeg) Mar az elejen leallitottam, hogy nekem ne magyarazza, mert mashogy gondolkodunk errol a temarol, es felesleges belekezdenie mert ugysem fogok vele egyeterteni soha. Meg sem hallja.

2023. máj. 20. 23:17
 19/43 anonim ***** válasza:
94%

Apósom és apám a zseni a családban. Apám vicceskedve hülyéz le rendszeresen és uszítja a gyerekemet az őt kínzó anyja ellen.

Apósom az alfa, a törzs feje, mindent ő tud jól, ha ellent mondasz, hangosabban folytatja vagy semmibe vesz. Ha kéred, ha nem, ő megmondja, mit csinálj.

Mi mosolygunk és találka után 2 honapig hagyjuk ülepedni a dolgokat.

2023. máj. 20. 23:21
 20/43 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk a sógor a főtudor.

Ma kaptam a hírt tőle, hogy átalányadózó vállalkozó el tudja számolni a vonatjegyét költségként. Mondom: ÁTALÁNYADÓZÓ vállalkozó! Kérdezzem csak meg a könyvelőmet!

2023. máj. 21. 01:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!