Mindenhez ért a ti anyósotok is?
No akkor én is leírom.
Szintén nem rossz szándékú, de időnként túlzásba viszi hogy akkor most Ő, a tapasztalt anyuka megmagyarázza a "fiataloknak" hogy mit hogyan kell csinálni. Előre kigondolja hogy mit kell a házon csinálni, meg mennyi pénzt mire költsünk. Érted!? Azt a pénzt amit én keresek a saját munkámmal beosztja nekem! Meg a kis f...mat! :D
Azt ha mondom neki hogy nem, vérig van sértve.
Mindemellett sokmindenben segít azért, szóval nem rossz ember, de anyósnak sem a legjobb amit kívánhatnék.
Az en anyosom pialni tud a legjobban, ahhoz nagyon ert. A munkahoz mar kevesbe.
Aposom a politikahoz ert, meg a macskakhoz. Nekem probalja ecsetelni, miert szuleszti folyton a macskait: hogy legyen utanpotlas. Na de akkor a kolykoket miert teszi el lab alol? Mert tul sok szuletik (na baszdmeg) Mar az elejen leallitottam, hogy nekem ne magyarazza, mert mashogy gondolkodunk errol a temarol, es felesleges belekezdenie mert ugysem fogok vele egyeterteni soha. Meg sem hallja.
Apósom és apám a zseni a családban. Apám vicceskedve hülyéz le rendszeresen és uszítja a gyerekemet az őt kínzó anyja ellen.
Apósom az alfa, a törzs feje, mindent ő tud jól, ha ellent mondasz, hangosabban folytatja vagy semmibe vesz. Ha kéred, ha nem, ő megmondja, mit csinálj.
Mi mosolygunk és találka után 2 honapig hagyjuk ülepedni a dolgokat.
Nálunk a sógor a főtudor.
Ma kaptam a hírt tőle, hogy átalányadózó vállalkozó el tudja számolni a vonatjegyét költségként. Mondom: ÁTALÁNYADÓZÓ vállalkozó! Kérdezzem csak meg a könyvelőmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!