Apámnak miért van mindig mindenhez negatív hozzászólása?
Ha napozok egy kicsit mindig azt mondja hogy le fogok nagyon égni! Apámnak nagyon fehér a bőre ő az aki le szokott égni nem én! Nekem barnább típusu a bőröm én nem égek, én barnulok.
Ha 20 percnél tovább van nálam a telóm akkor már rögtön jön a szobámba hogy biztos rossz dolgokat csinálok és adjam rögtön oda a telóm, mert el akarja rakni. Ilyenkor 2 napig nem látom többet a telóm. Tanuljak azt mondja mindig, mert rosszul tanulok szerinte közben 3-4 es tanuló vagyok.
Meg az a mániaja hogy simogatja a fülem, huzigálja és nemrég lett több fülbevaló a fülembe és szerinte nem azért vérzett be mert erősen meg nyomogatta, mindig a fülbevalóimat nyomogatja. Megjegyzem arany fülbevalóm van meg steril helyen lyukasztották azt mondja hülyeség a fülbevaló és vegyem ki, nem hiszi el hogy az miatt vérzik be mindig mert nyomogatja. Ha elhuzom a fejem meg rám ordít hogy miért nem hagyom hogy megsimogasson?
Nem feltétlenül könnyű az együttélés a szülőkkel. Nem tudom hány éves vagy, de 18-tól már célszerű elköltözni kollégiumba, vagy ha tudsz pénzt keresni akkor albérletbe, vagy ahova tudsz. Eleve ha ő tart el, akkor abból azt gondolja némelyik szülő hogy a gyereke a tulajdona, de rosszabb esetben ez még akkor is így gondolja, ha már nem ő tart el. De ha külön élsz akkor nem tud úgy mindenbe beleszólni.
Addig meg megpróbálhatod elmagyarázni neki, vagy megkérdezni hogy mit szól hozzá ha te az ő fülét húzogatod. Ettől lehet hogy elkezd rájönni, hogy zavaró lehet amit csinál. A lényeg hogy ne legyél áldozat. Ha kell fordítsd meg amit ő csinál és csináld te vele. Némelyik ember enélkül nem képes beleélni magát a másik helyzetébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!