Milyen a telekom internete? Nem nagyon értek hozzá, és csak negatív hozzászólásokat láttam ezzel kapcsolatban.
Szóval csak olyan kommenteket láttam, amikben azt írták le, hogy a telekom milyen kapzsi és pénzlehúzó. Ez tényleg így van?
Szerinted az emberek tobbsege miert szidna ha nem ugy lenne?
Határozott válaszom az, hogy igen, a Telekom ilyen. Velem is eljátszották, hogy kétszer számláztak ki egy tételt (2x4700 Ft), és miután írtam nekik, napokig egy árva kukkot nem írtak vissza. Aztán kb. másfél hét múlva elküldtem ugyanazt az üzenetet nekik, csak a végére írtam, hogy tessék válaszolni 3 napon belül, különben megyek a fogyasztóvédelemhez. Másnap délelőtt jött a válasz, hogy bár szerintük jogosan számlázták ki kétszer az a tételt, de azért mégiscsak elengedik az egyiket, merthogy nekik az ügyfélmegelégedettség mindennél fontosabb, blablabla.. :D
Ha nem figyelek oda, simán átverik a fejem.
Nem is olyan rég kapott egy sokmilliós büntetést, pont az ügyfélkezelés miatt, pár hónapja pedig a Flip (ami ugye a Telekom leányvállalata) kapott szintén 75 milliós büntetést, jogosulatlan versenyelőny szerzése és az ASZF szabálytalansága miatt. Amúgy minden apróságért horribilis díjakat kérnek (olyanok miatt, amiket más szolgáltatók ingyen megcsinálnak), ezért is kaptak már büntit.
Sok esetben a netet a még a régi, Matávos kábeleken adják, ami épp csak eléri az 1 Mb/s-os garantált sebességet, így hiába tűnnek olcsóknak, ha neked csak ennyivel jön, akkor sem reklamálhatsz, mert benne van a szerződésben. Akkor is ki kell fizetned a havi X ezer forintot.
Igen, a vezetékesre voltam kíváncsi, de akkor maradok a Digi netnél, mert nekem most az van már lassan 3 éve és különösebb gondom még nem is volt vele, csak kaptam egy elég jó ajánlatot a telekomtól és azért gondolkodtam el ezen de mostmár így semmiképpen sem fogok átállni.
És nagyon köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!