Mit tegyek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok, bocsánat ha egy kicsit rèszletesen meséltem el a törtènetet, csak törekszem hogy rálátás nélkül meg tudjátok érteni. Anyósommal, párommal, és 4 csemetèjèvel élünk egy albérletben. Eladotta nekem ezt a gépjárművet, ámbár adásvèteli nélkül, "majd később megírjuk, szaladgálós autónak jó lesz" kiderült hogy 320 ezer forint tartozás rajta amit ráterhelt a végrehajtó, a gyernekek szètverèk, az összes ablakát betörtèk, csak én voltam itthon, én meg úgy voltam vele hogy nem az én gyerekeim, mindneki csinál amit akar. Ma reggel beront a szobába, elhord a sárga földig, megfenyegett hogy ha nem fizetem ki akkor takarodhatok innen2023. máj. 2. 06:32
1/15 anonim válasza:
Bakker, senki sem tud normálisan megfogalmazni egy kérdést???? Ha nincs adásvételi, nem q tiéd az autó, ergo semmit nem kell kifizetni senkinek. Költözz el, egyébként se értem minek kellett anyós nyakára költözni
2/15 anonim válasza:
Azzal együtt, hogy jogilag nem a tiéd a kocsi, ergo fizetned sem kötelező, mekkora kreténnek kell már ahhoz lenni, hogy szó nélkül végignézed, ahogy a háztartásodban a gyerekek tönkretesznek egy értékes holmit?
3/15 anonim válasza:
Én lelépnék még ma. De igazság szerint össze sem jöttem volna azzal, akinek 4 gyereke van és anyóshoz tutira nem költöztem volna. Kicsit olyan nincsen hol laknod szagú ez a kérdés, különben már nem lennél ott. Legalábbis normális ember biztosan nem.
4/15 anonim válasza:
Kedves olvtársak!
Nem anyós nyakára költözött, mert albérletben laknak, ami ugyanannyira anyósé, mint a kérdezőé: semennyire.
5/15 anonim válasza:
Ha csak te vagy otthon, akkor a gyerekek a te felügyeletedre vannak bízva, az ilyesmit neked kell megakadályozni. Ha az utcán vertek volna szét egy autót, azt is végignézed, nem a tiéd? :)
6/15 anonim válasza:
Mondjuk ahhoz már nem akármilyen gyerekek kellenek, hogy egy autó üvegjeit kitörjék.
Két gyereket neveltem fel, de soha, semmilyen életkorukban nem merült volna föl bennem, hogy az autó üvegét kitörnék.
A leírás alapján nem kicsit zűrös az egész család. Én a kérdező helyében otthagynám az egész bagázst.
7/15 anonim válasza:
Azért az remélem eljut az agyadig,hogy ennyi erővel a gyerekek is kárt tehetnek egymásban,vagy magukban is. Ami a te felelősséged lenne,ha felnőttként te vagy velük otthon. Nem tudom milyen idegrendszer kell ahhoz,hogy nyugodtan végignézd,ahogy a gyerekek törnek zúznak.
8/15 anonim válasza:
Ha képes voltál végig nézni ahogy a gyerekek szétverik a kocsit akkor eléggé butácska voltál.Még akkor is szólok nekik ha nem szeretem őket.Mivel hivatalosan nem a tiéd a kocsi ezért a károkat az anyós fizeti meg.Én a helyedben elköltöznék hiszen sok vita lesz még ha anyóssal éltek együtt.
10/15 anonim válasza:
szo nelkul nezted ahogy egy csapat gyerek szetverte az anyosod autojat? normalis vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!