Hogyan lehet igazságot teremreni,hogy anyós ne féltékenykedjen?
Már nagyon unalmas.
Panelba lakunk
Anyos panel.
Szuleim csaladi haz.
Gyerek es mi is imadunk szuleimnel lenni nyaron. Grillezunk,szalonna sutes,kemencebe pizza,udvarom medence foldbe asott,gyereknek csuszda is keszult hozza
Trambulin stb
Ezeket sajnos panelba lehetetlen megvalositani
Szuleimnel van hogy nyaron reggel kimegyunk es este jovunk haza
De a gyerek mar mondja hogy holnap is jovunk ugye?
Alig akar haza menni a jatekok miatt
Anyosnal a panelba csak ülunk es ennyi,unalmas 🤷♀️ vagyunk panelba epp eleget...
Altalaba 1 nagyon max 2 orat vagyunk ott
Parom mondta hogy felhivta ot az anyja telefonon hogy nagyon zavarja ot hogy az en szuleimnel sok idot vagyunk nala pedig kb semmit se...
Es hogy legyen szives valtoztatni ezen!!
Ezt igy sunyin a hatam mogott,csak ugye parom ezt elmondta nekem!
Termeszetesen nem kivanunk nala tobb idot tolteni mert unalmas ott
Sokkal jobb medencezni es grillezni
Esetleg mit mondjak neki hogy lenyugodjon?
Miért a kérdező oldja meg? Anyósnak nincs annyi esze hogy levigye a játszótérre a gyereket? Vagy elmenjenek a strandra, vagy lent süssenek szalonnát? (Itt a helyi paneleknél van tűzrakóhely és asztalok). Mivel nem írta hogy szegény mamesz rokkant vagy nem, így ebből adódik h makk egészséges nő. Azt sem kell gondolni hogy 75 éves a mama mert nem mindenkinek születik 40 évesen gyereke. Lehet a mama 50 éves kereken, mint az nálunk.
Neki kéne kitalálni mit játsszon a gyerekkel, itt valószínűleg nem csak a nyári időtöltésről van szó, hanem arról is hogy ősszel télen is játszanak a gyerekkel, az anyós pedig nem biztos. Pedig társasozni is lehet ám!!! Én a két vad unokatesómat megszelídítettem a társassal, az anyjuk lesett is.. :)
Aki nem tudja hogy a gyerekek imádnak a szabadban lenni, azok lehet képen láttak csak gyereket. Anyós elkísérhetné őket a játszótérre, vagy piknikezni, akármi.
Itt szeretnek az emberek kombinálni. Itt azt hiszik az emberek h mindenki rühelli az anyósát aki véletlenül nem mellette szólal fel. Ha meg nrm jönnek ki a mennyel akkor meg mi van? Be kell fo$ni a gatyánkba?
31!
Talán mert ha a meny szól, mit kéne, azt az anyós úgy veszi,parancsolgatnak neki, és nm a jószándékot látja benne. Meg a nagyi miért nem tud kicsit kreatív lenni?
Úgy lehetne igazságot tenni, hogy a téli félévben, mikor élvezhetetlen az udvar, hozzá jártok gyakrabban (még ha nem is olyan sokat, mint nyáron a szüleidhez), a te szüleidhez pedig ritkábban (még ha nem is olyan keveset, mint nyáron anyósodhoz). Az év másik felében azért jól észrevehetően az ő oldalára billenjen a mérleg. Persze ez is akkor működik igazán, ha a gyerekek amúgy szeretnek ott lenni, mikor éppen nem csábítja őket a medence. Ha ez a nagymama esetleg kevésbé kedvelhető, nem találja meg úgy a hangot a gyerekkel, nem teremt kellemes vagy szórakoztató légkört, úgy nehéz. De erről nem írtál.
Az én anyósomék is kertes házban laknak, de baromira nem mennek ki a gyerekkel, ha odavisszük, ugyanúgy a 4 fal között van, képzeld. Viszont körbeugrálják, idétlenkednek, kergetőznek vele, így a gyerek élvezi az ottlétet. Más habitusú gyerek lehet, hogy mást élvezne, de biztos, hogy mindegyiknek létezik olyan elfoglaltság, amivel bent is jól érzi magát.
A "nálad nem olyan jó, mert nincs udvarod", kissé övön aluli, még ha van is benne igazság. Anyósod nem tehet róla, hogy nincs udvara, és nem is tud varázsütésre szerezni egyet. Ettől még nem kéne egész évben teljesen félretolni őt, mert ez nagyon fájó. Képzeld, ha a te szüleid lennének így letojva, mondjuk mert náluk nincs galéria, amin kalózosat lehet játszani, vagy mit tudom én. Aztán a fejükhöz lenne vágva, hogy náluk unalmas béna szar, azért nem megy oda a gyerek.
Anyósodnak az a hozzáállása, hogy ő nem megy a gyerekért, csak legyen a gyerek a helyébe hozva, sajnos általános a korosztályától, és tényleg valamilyen szinten hülye hozzáállás, és néha megmozdulhatna. De valószínűleg a te anyádék sem ugrálnának folyton másokhoz, vagy a várost róni, hogy ott unokázzanak, hanem leginkább otthon akarnak unokázni.
"Ezt igy sunyin a hatam mogott,csak ugye parom ezt elmondta nekem!"
Nem,nem sunyin mondta. Teljesen jogosan a fiának mondta.Miért Neked mondta volna?
"Hogyan lehet igazságot teremreni,hogy anyós ne féltékenykedjen?"
Talán úgy, hogy kinti programokat szerveztek az anyósnak és a gyereknek? Vagy bátorítani arra, hogy csináljanak valami értelmeset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!