Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet igazságot teremre...

Hogyan lehet igazságot teremreni,hogy anyós ne féltékenykedjen?

Figyelt kérdés

Már nagyon unalmas.

Panelba lakunk

Anyos panel.

Szuleim csaladi haz.

Gyerek es mi is imadunk szuleimnel lenni nyaron. Grillezunk,szalonna sutes,kemencebe pizza,udvarom medence foldbe asott,gyereknek csuszda is keszult hozza

Trambulin stb

Ezeket sajnos panelba lehetetlen megvalositani

Szuleimnel van hogy nyaron reggel kimegyunk es este jovunk haza

De a gyerek mar mondja hogy holnap is jovunk ugye?

Alig akar haza menni a jatekok miatt

Anyosnal a panelba csak ülunk es ennyi,unalmas 🤷‍♀️ vagyunk panelba epp eleget...

Altalaba 1 nagyon max 2 orat vagyunk ott

Parom mondta hogy felhivta ot az anyja telefonon hogy nagyon zavarja ot hogy az en szuleimnel sok idot vagyunk nala pedig kb semmit se...

Es hogy legyen szives valtoztatni ezen!!

Ezt igy sunyin a hatam mogott,csak ugye parom ezt elmondta nekem!

Termeszetesen nem kivanunk nala tobb idot tolteni mert unalmas ott

Sokkal jobb medencezni es grillezni

Esetleg mit mondjak neki hogy lenyugodjon?

2023. ápr. 24. 13:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
78%

Megint egy kérdés, amire kaptál egy veled egyetértő választ, és megnyugodtál. :) Igen, anyósod irigy, anyukád és apukád is így gondolja. Meg főleg te. Ha mázlid van, még a párod is.

Miért nem inkább a valóságot kérdezed? Figyi, van egy halál unalmas anyósom, de gyerekezni akar. Micsinájjjjjak?

2023. ápr. 24. 14:01
 22/37 anonim ***** válasza:
79%

Egy rakás kérdés is jött, azokra se reagál.

Ilyenkor derül ki, hogy mik a mögöttes érzelmek: utálja az anyósát, és kerüli, mint a pestisest. Ehhez pedig legyártja magának az ideológiát. Gondolom, az apának meg tiltja, hogy saját maga elvigye a gyerekeket az anyjához.

2023. ápr. 24. 14:21
 23/37 anonim ***** válasza:
83%
22, persze, ezért írtam én is, hogy sokkal jobb lett volna a valóságot mondani, kérdezni. Ráadásul sokkal emberibb is, nyugodtan lehet ilyet is érezni.
2023. ápr. 24. 14:25
 24/37 anonim ***** válasza:
76%
Télen többet mennék a helyedben az anyóshoz. Nyáron meg az anyóst elhívnám játszóterezni a gyerekekkel.
2023. ápr. 24. 14:25
 25/37 anonim ***** válasza:
32%
Jaj, Kérdező, ne megsértődj és mínuszolgass, válaszolj inkább. :) Ha már úgyis visszanézegetsz...
2023. ápr. 24. 14:40
 26/37 anonim ***** válasza:
70%
El is hittem, míg meg nem láttad, hogy nem írsz szóközöket a vesszők után. ELhiszem hogy unatkozol, de találhatnál más hobbit is - pl futhatnál a ház körül -, mint a gyakori népét hülyeséggel etetni.
2023. ápr. 24. 14:42
 27/37 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy, ha egész nyáron üldögélsz a trambulin meg a medence mellett, lenne időd megtanulni ragzani. Anyósod esetleg nem tudna ebben segíteni? Anyuéknak úgy tűnik, nem ment.
2023. ápr. 24. 14:52
 28/37 anonim ***** válasza:
76%
Csináljatok más programokat anyóssal. Anyámék is panelba laknak de viszik a gyereket strandra, városba, játszótérre, fagyizni stb. Ha nem akar sehova menni az gáz, azzal tényleg nem lehet mit kezdeni. Egy gyerek nem fog sokáig egy helyben üldögélni.
2023. ápr. 24. 15:26
 29/37 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem anyós egy unalmas teremtés.
2023. ápr. 24. 15:28
 30/37 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos evvel tényleg nem tud versenybe szállni. Nálunk is kertesben lakik az egyik mama, lakásban a másik. Szívesebben megy oda, ahol lehet homokozni, kinti játékokat játszani stb, és szívesen is adjuk oda, hiszen nekünk sincs még udvarunk.

Az anyósod miért nem talál ki közös programokat? Játszótér, séta, park, kirándulás vagy valami biztos tetszene a gyerekeknek.

2023. ápr. 24. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!